• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie babeczki
Asionek a u Was nie ma takich prywatnych "kurierów", co sie ogłaszaja na przyklad na jakiejś pl gazecie? Bo tacy to wezmą owiniete w folie na 100% bo ja tak sobie własnie fotelik samochodowy-nosidełko wysyłałam z Pl bo mielismy po Ali ale jak ona wyrosła to został w Pl a dla Mai na pierwsze miesiacy był konieczny

Libby super, że Maluszek taki radosny :)

no wlasnie nie ma :/ do mnie malo kto jezdzi wogole
jakby Paryz byl to luz , a tak na poludnie to juz lipa ...

Kocurek a co znowu z allegro ??

asionku a posypał się im system wczoraj i się porobiło... ja też kilka rzeczy wywalczyłam prawie za darmo, ale je straciłam, bo przedłużyli aukcje o 24h, oczywiście zostawiając wylicytowane dotychczas ceny :sorry:

hej ja tylko na moment
Made-polecam 20 września na datę narodzin-ja też urodzona 20-tego września;)

Libby super że zawitałaś w końcu, a kilogramami się nie przejmuj-ja mam ok 5 na plusie po ciąży ale nie karmię piersią więc będę miała gorzej ze zrzuceniem-ale powoli próbuje coś w tym kierunku

oki ja zmykam bo mała się budzi-pozdrawiam

hahahaaa Paulina - no to teraz albo 20 albo nie rodzę! :-)

Libby - no nareszcie :)))) Gratuluję raz jeszcze !!! Miło czytać, że doszłaś już do formy.
Jak duży urodził się Maciuś ?

libby chudniesz bardzo ladnie i nie masz czym sie przejmowac, nie da sie 9 miesiecy tycia zgubic w ciagu miesiaca...jestem pewna ze max za 2 miesiace nam napiszesz ze waga wrocila do tej z przed ciazy.

kocurku a czego szukamy na allegro?

witaj paulinko

ASIONKU, miejmy nadzieje, ze jak juz schudne, to tak zostanie.

KOCURKU, dziekujemy bardzo.

PAULINKO :-*

MADE, Macius mial 3780g wagi urodzeniowej i 59 cm.

EWULA, mowimy o pasie poporodowym.

WIOLU, dziekuje za pocieszenie. Martwie sie, ze za szybko chudne. No i zab mi sie ukruszyl, wiec musze wiecej czegos jesc. Pewnie jakis suplement bede tez lykac.

MARAN podziekowac :-)

Ale ten czas leci... MADE, KOCUREK i chyba PYSIA beda rodzic na dniach. Potem chyba ASIONEK, JOS, EWULA, MARY i LIL. Jestem przeszczesliwa, ze Macius jest przy mnie, ale tesknie za brzusiem moim.
Wstawcie ktoras brzunia swojego pliss

Ostatnia edycja:
Kocurek - :-D))))) hahahahaaaaa że też Ci się chciało szukać kochaną made :)))))))))))

Z moich ambitnych planów zrobienia czegoś pożytecznego nic nie wyszło :sorry: leżę i jęczę, czasami wstanę i tak mijają moje godziny...mam mega lenia i ogromne wyrzuty sumienia :/
Najgorzej sobie coś postanowić :-)

Ostatnia edycja:
reklama
made ja cztery litery jak przykleiłam parę dni temu do fotela, tak odkleić nie mogę :/ Nie miej żadnych wyrzutów ;)))) Nie robię NIC, żeby nie wywoływać Małego Czarnego wilka z lasu :-p A wilczek strasznie już kombinuje :)))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry