• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - Ty mi nie gadaj, że w Koniakowie na miarę nie szyją :cool2::-D)))))) hahahhaaaa

Co do pasa, to mój dottore jest przeciwny, według niego mięśnie brzucha zamiast pracować się rozleniwiają...hmmm, ja nie nosiłam, ale teraz to się zastanawiam dość poważnie, bo większość opinii jest raczej pozytywnych :)

made co innego pas po cesarce... mym skromnym zdaniem przyda się na początek, żeby się tkanki ładnie scaliły :)) choć to cięcie jest bardzo nisko... no nie wiem....

Kocurek - czyli w mojej sytuacji wskazany, tak ? No to kupię, niech scala brzuszne i te pozostałe też :-))))))

Asionek ??? Mierzysz jeszcze, czy nie masz centymetra ? :-)))) Popatrzcie....jak mowa o obwodzie, to znowu zniknęła :)))))
niczym pysia, co się niczego nie boi :-D
Ciekawe gdzie Ona się podziewa :eek:

Ostatnia edycja:
MADE, tez sugeruje sie taka jedna kiecuchna. Co otwieram szafe, nie obejdzie sie chocby bez dotykania jej, a czasem nawet ja niucham heheh Jeszcze boje sie ja do siebie przylozyc. A noz widelec wezmie mnie na zalozenie jej i czyczkami dziury zrobie :-)
Najgorsze jest to, ze te moje nadprogramowe 6 z 9 kg w tylku, brzuchu i udach glownie siedzi. Pozostale 3 w cycuchach i te moga zostac heh

To moze nosic go co drugi dzien? o_O

Ostatnia edycja:
ja zaluje ze nie nosilam pasa bo wydaje mi sie ze scisniety brzuch szybciej sie wciagnie, mi zostal taki brzuch wypukly jak w 4 miesiacu ciazy. teraz napewno zakupie sobie pas bo przedtem zalowalam kasy

Libby - czy Ty sobie zdajesz sprawę jaki Ty teraz majątek nosisz ??? Taka pupa fortunę kosztuje :-)))) Mnie osobiście podobają się takie kobiece krągłości :zawstydzona/y: i byłam bardzo zadowolona, że nie wróciłam do wagi 46 -50 kg ;-))))

Kocurek - eeee.....każdy inaczej gada ;))

made bo tak sobie myślę, że po cięciu, to brzuszków tak szybko nie będziesz mogła robić, ani nawet siłowo wciągać brzucha, bo może boleć... Dobra, przemyślałam - JA bym sobie sprawiła taki pas...

reklama
Kocurek - tak właśnie zrobię :tak: Kupię i basta !!!! Wyczytałam też, że noszenie tego pasa pozwala na szybsze dojście do formy, znaczy będę szybciej ruchawa :-) tylko musi być z czystej bawełny i najlepiej na rzepy.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry