• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My juz po kapieli. Dzisiaj w krochmalu heh Teraz cycusiujemy sie.

KOCURKU, nie chciej wiedziec jakie teksty leca. Jakby karmienie piersia bylo czyms sprosnym.

reklama
Libby o matko ciekawe co ludzia przeszkadza karmienie ?? !! tym bardziej , ze dykskretnie to robisz !!
nie ma co sie przejmowac , bo jak piszesz nigdzie nie powinnas wychodzic tylko w domu siedziec non stop ..

Macius spi. Moj slodziaczek grzeczny.

ASIONKU, nom. Gdybym, ale mam to w moim wielkim D hahaha
Zatkalo mnie po pierwszym komentarzu, teraz udaje glucha.

hmmm patrze na moj suwaczek i ten kurczaczek chyba kaczuszka jest o_O
ja kudlata, durnowata hahhah

jestem ale znikam
nadrobilam ale polowe odp zapomnialam! paaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaam
maz just jest szykuje zarlo a ja leze...

carola : slodkie butki! a wiesz ze dopiero jak zobaczylam 'agata ruiz" to do mnie dotarlo ze tutaj sa czesto wyprzedaze ARP??? bo na codzien tego nie sledze z racji tej ze ciuszki dziewczece
ale teraz kojarze ze oni wszystko maja dla dziewczynek takie bardzo kolorowe i czesto wjkaieg duze wzory jablka itp :)

libby : fajnie ze wpadlas :)

asionek : nie mam pojecia co wymlyslec z kartonem...

co do pasa nie poradze nie znam sie...

nie ma co sie przejmowac ludzie sa beznadziejni niekiedy :/
tutaj strae baby lataja bez stanikow z dekoltami po pas , na plazy czym starsza i brzydsza tym bardziej gola hehe
i nikt nie zwraca na to uwagi
a juz mama karmiaca to wogole nie wzbudza sensacji !! przeciez to naturalne calkiem :)

ASIONKU, o matko. Ale jak im z ich wygladem dobrze, to niech sobie lata chocby i z golym tylkiem (dopoki policja nie zgarnie :-)).

Nasze Polaczki, szkoda gadac. Nad jeziorem na Slasku laska jak z obrazka nalozy stringi do bikini, to ganiaja za nia z krzyzem prawie hahah

JOS powitac. Mam nadzieje, ze samopoczucie dobre :-)

Ostatnia edycja:
Nie nadrobię teraz,może potem...
Asionek co do wózka to ja wysyłam w takiej folii do pakowania (obi i castorama mają),najlepiej rolkę czarnej kupić i owijasz,to się chyba strech nazywa...i tak wszystko zawsze mi szło:)
Ważne żeby żadne elementy nie wystawały a ni kanty:)
A co do firm kurierskich to powinni mieć na miejscu specjalne kartony no i w sklepach z wózkami można poprosić.
Co to za wózek X-Lander?Spacerówka z gondolą?

Zaszalałam...perfumeria:)))) Chanel,Clinique i inne cuda:)
Dziewczynom w Quadri Foglio wydałyśmy ponad 600zł na ubranka same no i Reserved 200zł na dziewczyny.Ja jeszcze bielizna i Home&You:)
Karta mi się prawie zapaliła przy płaceniu aż z banku zadzwonili sprawdzić co się dzieje:))))))

Aaaaaa i do Douglas's idę jutro na profesjonalny makijaż,stylizację i sesję fotograficzną:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Libby no Polacy strasznie konserwatywni sa :/ do tego zero tolerancji :/

Oliwka looo matkoooo hehe tos poszalala :))))
nie wiem jak sie nazwywa ten wozek ... przyjdzie to porobie foty i wkleje :)
w folie zapakowac nie moge , a taki zamiar mialam
dzwonilam do firmy kurierskiej i nie zabiora paczki bez kartonu :/ wwwwrrrr

reklama
Mama kupila w smyku , ale nie byl zapakowany w karton ..
nic cos trzeba na szybko wymyslec :)

jak mnie plecy nawalac zaczely :( tak na gorze do tego zebra :( nie mam jak sie ulozyc nawet

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry