Libby
Fanka BB :)
Moja polozna twierdzi, ze do 3 miesiaca mam nie nosic wlasnie ze wzgledu na miesnie, ktore nie pracuja tak jak powinny, a moj ginek uwaza, ze mam nosic, ze powinnam juz od 1 doby.
Z zebranego przeze mnie materialu :-) khe khe :-) wynika, ze pas powinny nosic kobiety po cesarce, najlepiej taki na rzep (dopasowuje sie do chudnacego ciala), a z polecanych firm, to tylko 'Pani Teresa'.
Ja mialam ogromny brzuch, bo 122 cm i do tego ta nadwaga, wiec pozostalosci sa brzydkie i dlatego tak ten temat mnie nurtuje. Wygladam, na 4 miesiac ciazy
MADE, zeby ta moja doopa taka lopezowska byla, a nie takie plaskacze pospolite
Z zebranego przeze mnie materialu :-) khe khe :-) wynika, ze pas powinny nosic kobiety po cesarce, najlepiej taki na rzep (dopasowuje sie do chudnacego ciala), a z polecanych firm, to tylko 'Pani Teresa'.
Ja mialam ogromny brzuch, bo 122 cm i do tego ta nadwaga, wiec pozostalosci sa brzydkie i dlatego tak ten temat mnie nurtuje. Wygladam, na 4 miesiac ciazy
MADE, zeby ta moja doopa taka lopezowska byla, a nie takie plaskacze pospolite
Ostatnia edycja:
Tak mi tam majstruje na dole, że ooooooojej ...!! Chyba zawzięcie ssie palec, bo czuję ciągle takie miarowe ruchy, ale przy okazji piąstki wciska w szyjkę
Potem zaraz ma czkawkę i podskakuje, a wtedy z kolei się buntuje i mnie kopie
:-)

Chore to wszystko.......