• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja polozna twierdzi, ze do 3 miesiaca mam nie nosic wlasnie ze wzgledu na miesnie, ktore nie pracuja tak jak powinny, a moj ginek uwaza, ze mam nosic, ze powinnam juz od 1 doby.
Z zebranego przeze mnie materialu :-) khe khe :-) wynika, ze pas powinny nosic kobiety po cesarce, najlepiej taki na rzep (dopasowuje sie do chudnacego ciala), a z polecanych firm, to tylko 'Pani Teresa'.
Ja mialam ogromny brzuch, bo 122 cm i do tego ta nadwaga, wiec pozostalosci sa brzydkie i dlatego tak ten temat mnie nurtuje. Wygladam, na 4 miesiac ciazy

MADE, zeby ta moja doopa taka lopezowska byla, a nie takie plaskacze pospolite

Ostatnia edycja:
reklama
asionku a mnie to najbardziej kochana zawartość męczy :-D Tak mi tam majstruje na dole, że ooooooojej ...!! Chyba zawzięcie ssie palec, bo czuję ciągle takie miarowe ruchy, ale przy okazji piąstki wciska w szyjkę :szok: Potem zaraz ma czkawkę i podskakuje, a wtedy z kolei się buntuje i mnie kopie :szok: A co ja winna..???? :-D:-D

oj tak na dole to porazka na maksa :/ maly mlajstruje przy pecherzu i jajnikach a ja ledwo siedze hehe

Asionek - a ile w obwodzie ma Twój brzuszek w najszerszym miejscu ? Bo my się już tu chwaliłyśmy, a Ty jakoś się sprytnie wykręciłaś :cool::-)

aaaa no widzisz ja wczoraj pisalalam Kocurkowi ile mam :)
dobilam do 100cm :)

ASIONEK, chyba wieloryba nie widzialas. Z tego co mi wiadomo, to taki sam z Ciebie przecinek z pileczka jak z MADE (I KOCUREK ?)
Jak mialam zlezc z fotela porodowego na lozko i nie bylam w stanie, to 2 pielegniarki, polozna, lekarz i moj Pan mnie dzwigali. Normalnie smiech na sali, a ja w placz, bom grubas
.

moze az tak zle nie wygladam , ale czuje sie jak slonica hehe

Libby - hahhaaaa podaj, ale w kilogramach :-) Ja z Mańkiem ważyłam 73 kg, od razu mi zleciało 10, później 3 i.........stanęło :zawstydzona/y:

Libby - to my z tej samej początkowej startowałyśmy ;)))) Teraz przytyłam 10 kg, zobaczymy jak to będzie...mam ochotę iść w tym roku na sylwestra i wcisnąć się w moją raz założoną sukienkę, niezwykle seksowną :-D)))

Czytałam właśnie na Pudelku, że Victoria Beckham po dwóch miesiącach od porodu doszła już do rozmiaru O :eek: Chore to wszystko.......

wow niezle , tez moglabym tak szybko wrocic do formy :) tylko je pewnie masa ludzi wspomaga ...

co do pasa to ja nie wiem jak po CC , ale ogolnie zdania sa podzielone
ja tam chyba przychylam sie do tego , zeby nie nosic , bo brzuszek i miesnie musza same pracowac , a w pasie sie rozleniwiaja
tak na zdrowy rozsadek wsumie to ma sens :)

Libby - Twoja położna mówi tak jak mój ginekolog, że mięśnie nie pracują, a powinny, ale ja tam nie wiem ;) Napisz mi proszę gdzie ten pas można zakupić i jaka jest jego cena ?

Chyba bede go nosic.Upalow juz nie ma, a jak go naloze wygladam cycato :-) mam pelne D i nie moge sie nimi nacieszyc. heh

A mialyscie problemy z karmieniem w miejscu publicznym? Nie mowi o obnazaniu piersi. Ja przykrywam pieluszka tetrowa piers, potem gmyram pod ta pieluszka, zeby wyciagnac ja ze stanika, no i przystawiam malego w taki sposob, ze ma cala glowke pod ta pieluszka i nic nie widac. Mimo to spotykam sie z paskudnymi komentarzami. Gdybym mocno ie przejmowala, musialabym w domu caly czas siedziec, karmie na zadanie i niczym nie dopajam, a w czasie upalow Macius cycusiowal praktycznie co pol godziny.

Moj syn mnie wola z kolyski. Ide sie pomindolic :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry