• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jutro wejdę i zapytam w Smyku:) W jakim mieście sklep Mama odwiedziła?
Może uda mi się Panią zbajerzyc i załatwią Jej karton.

reklama
Oliwka w Warszawie :)

ogladam program cos jak u nas rozbitkowie ...kurka niezle sie francuzi plodza hehe
3, 4 dzieci to norma , ale jest tez kolo co ma 8 !! wow niezle hehe

hej kobietki-ja wpadam tylko na chwilę, zaraz spaciu bo jutro jedziemy z mężem do Poznania-jego egzamin poprawkowy a moje zakupy;)-no w końcu tylko raz w roku w jednym miesiącu ma się urodziny i rocznicę ślubu,prawda;)?

chciałam tylko napisać coś o zakupach dla brzuszków naszych niedługo rodzących, otóż:mam do odstąpienia opakowanie majteczek siatkowych poporodowych (7szt.) chyba firmy Horizon, rozmiar 40, całkiem za free-bo mi już i tak się nie przydadzą, poproszę tylko o adres domowy i wysyłam;)
a także mam już do odkupienia używany laktator firmy avent, za 30zł, do tego są zapasowe końcówki, buteleczka jedynie nie ma smoczka bo zużył się;), dorzucę jeszcze 20torebek herbatki laktacyjnej( z apteki) bo kupiłam i nie zużyłam a szkoda by się zmarnowała i trochę wkładek laktacyjnych

zainteresowane (ewentualne) proszę o maila na adres paulina.pro@wp.pl, jakby coś mogę podesłać fotki tych rzeczy

pozdrawiam i dobrej nocki

Paulinka to powodzenia dla meza i udanych zakupow !!
masz jutro urodziny ?? jak to to wszystkiego naj najlepszego , slonka i spelnienia marzen :))))

propozycja fajna , ale ja za daleko mieszkam ni wsumie juz wszstko mam , ale moze inne dziewczyny skorzystaja :)

Cześć Lil i Just :-D
Ja dziś baluję:-D:-D:-D, ale nie wiem czy mi się chce, tyle szykowania. Wyszykować moje 3 księżniczki to nie lada wyzwanie:-D:-D:-D, a ja to jak zdąże.
Miłego, udanego weekendu dla wszystkich

Boogie hejka! :) Twój Maluszek też już Cię obudził? Mój ma zwyczaj wstawać ostatnio o 6 rano, więc już nie chcę nawet pamiętać jak to jest spać do 9 :-D A jak tam Ci się w ogóle układa w nowym miejscu? Lepiej? Lżej? Taką mam nadzieję :-)

Agapa a co to dziś za bale??? Ja przez ostatnie lata to w ogóle mało imprezowa jestem - muszę się niestety przyznać, ze jak nie mogę wypić piwka z sokiem malinowym to nawet nie chce mi się iść w takie miejsce gdzie wszyscy siedzą i popijają hehe...

Agapo udanej zabawy :tak: a cóż to za okazja??? ;-)

Liliuś a my już nie śpimy od godziny :-D a mój Robaczek dzisiaj w nocy był niespokojny i już się zmartwiłam, że chory jest, ale nie ma żadnych niepokojących objawów, właśnie kręci się po łóżku, przewraca na boczki, śmieje i piszczy ile fabryka dała mu siły :-D:-D:-D wczoraj udało mi się z małymi przerwami pospać do 9, więc wyobraź sobie mój :szok: jak zobaczyłam zegar :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Boogie zazdroszczę! Super! Co ile on się teraz budzi na jedzonko?? Czujesz się w miarę wyspana czy ledwo chodzisz (u mnie na tym etapie wciąż był koszmar) - przy okazji tego pytania zerknęłam na suwaczek i nie wierzę - Żuczek już ma 3 miesiące?????????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry