Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry :-)
Witam wszystkie niewyspane, skacowane, zemdlone + niewyspane, mające dość (żebra i góra pleców) i nie mające dość (zew natury)
))))))))))
Ja już po IKEI - pokazałam G. jaka sofka do pokoju małej i różne takie tam, potem do galerii wnętrz - zamówiliśmy fotel do biurka, wykładzinę do pokrycia podestu w pokoju Kamila, grzejnik do wiatrołapu, trzy soki dla mnie
, wypróbowaliśmy materace za 8 tysięcy udając, że nas stać
i raz dwa z powrotem, bo zamykają drogi ze względu na dzisiejszą walkę, a ja mieszkam jakby trochę na trasie na stadion
))))))
made a jak Twoja wycieczka do IKEA ????
Witam wszystkie niewyspane, skacowane, zemdlone + niewyspane, mające dość (żebra i góra pleców) i nie mające dość (zew natury)
Ja już po IKEI - pokazałam G. jaka sofka do pokoju małej i różne takie tam, potem do galerii wnętrz - zamówiliśmy fotel do biurka, wykładzinę do pokrycia podestu w pokoju Kamila, grzejnik do wiatrołapu, trzy soki dla mnie
, wypróbowaliśmy materace za 8 tysięcy udając, że nas stać
i raz dwa z powrotem, bo zamykają drogi ze względu na dzisiejszą walkę, a ja mieszkam jakby trochę na trasie na stadion made a jak Twoja wycieczka do IKEA ????
Ostatnia edycja:

mam nadzieję, że teraz przykleiły się do siedzenia, swoje litereczki usadziły na fotelu i odpoczywają