• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :-)

Witam wszystkie niewyspane, skacowane, zemdlone + niewyspane, mające dość (żebra i góra pleców) i nie mające dość (zew natury) :)))))))))))

Ja już po IKEI - pokazałam G. jaka sofka do pokoju małej i różne takie tam, potem do galerii wnętrz - zamówiliśmy fotel do biurka, wykładzinę do pokrycia podestu w pokoju Kamila, grzejnik do wiatrołapu, trzy soki dla mnie :-D, wypróbowaliśmy materace za 8 tysięcy udając, że nas stać :cool2: i raz dwa z powrotem, bo zamykają drogi ze względu na dzisiejszą walkę, a ja mieszkam jakby trochę na trasie na stadion ;)))))))

made a jak Twoja wycieczka do IKEA ????

Ostatnia edycja:
reklama
Palemka to poszalalas :)

Kocurek widze wyprawa udana :)

obiad sie robi , niedlugo moj wroci zjemy i ide na spacer koniec mulenia :) nawet makijaz zrobilam hehe i pelna depilacje :)))

jestem :)

bylam dzis na glukozie 75ml pomaranczowego cholerstwa, ze niby cudny smak pomaranczy mial pomoc... Stwierdzam ze cytrynka 3 lata temu wchodzila lepiej
najwazniejsze ze nie zwrocilam i ze nie musze powtarzac badania ;) zle sie czulam moze 10-15min a pozniej bylo ok, dostalam sale dla siebie i w wielkim wygodnym fotelu z korkami w uszach czytalam sobie "psychologie dziecka od 1 do 3 lat" ;)

carola : ale zaszalalas! wiem ze sie zle czuejsz ale wezze jak znajdziesz chwile napisz zakupoholikowi co tam wyrwalas w perfumerii DOKLADNIE napisz :)))))
ja tez dzis zahaczylam o perfumerie, hehe ale dzis wyjatkwo nie egoistycznie, mezul ma urodziny w poniedzialek
dostanie perfum chanel i knige a druga czescia prezentu bedzie koncert coldplay w pazdzierniku! :)
tylko czekam jeszcze czy potwierdza trase tutaj bo bilety juz mialy byc w sprzedazy a narazie ciiiiiiiiiiisza....
bardzo bym chciala zeby koncety doszedl do skutku 1. bo on lubi ta grupe 2. mamy z nia wiele wiele wspomnien :)
w pazdzierniku 2008 czyli 3 lata od tego koncertu co ma byc bylismy na ich koncercie tez w paryzu i tez bylam na nim z brzuszkiem z leopoldkiem wsrodku :)
teraz jesli sie uda bedziemy dokladnie w tym samym czasie w tym samym miejscu z takim samym brzuszkiem i naszym drugim szkrabem :)

poza tym poldus dostal 2 ksiazeczki a mama sobie nabrala w perfumerii probek jakichtylko :)

chlopcy poszli na plac zabaw a ja ide sie polozyc, wykorzystac moment SPOKOJU :)

kocurek : gratki przebrniecia przez ikee na twoim etapie ciazy! ja tydzien temu mialam dym z nosa jak u byka i niepredko tam wroce ;)

asionek : lacze sie w bolu pelcow, zcazely mi sie dokladnie 2 dni temu... nic trzeba wytrzymac i jakos sie dokulac do konca...
ja musze tez sie zmotywowac na prysznic pozadny i depilacje, ale o makijazu nie ma MOWY! hehehehe :) bede szpanowac naturalnymi podkowkami ;)

Ostatnia edycja:
asionek a w kwestii depilacji hehe.. to już dawno miałam powiedzieć, że ja też jadę na łyso po omacku i się nie zacinam ;)))))))))))))))))))))))))))) Miłego spacerku!!

Ooo uwielbiam Coldplay.. nie widziałam w Polsce teraz, jak byli na Heineken'ie :(((

Ostatnia edycja:
Witam, witam i o nic nie pytam :-p

Kocurku - a w końcu nie pojechałam, ale byłam w Leroy merlin :-)))) Mam już farbę na pozostałe trzy ściany do pokoju, bo na jedną to już leży i od miesiąca puszka się uśmiecha w kolorze zgaszonego pomarańczu ;))) Nie mogłam się zdecydować jaki efekt końcowy chciałabym uzyskać, czy pójść w ekstrawagancje i zaszaleć, czy raczej stonować i tylko tym pomarańczem podkreślić mój ognisty temperament :-D)))
Stanęło na temperamencie i jest caffe late :)))))))
Kupiłam jeszcze zasłony do trzech okien, mój Pan jakieś tam pędzle, wałki, wiadra, mieszalniki, etc. Później poszliśmy do cukierni, wchłonęłam całą W-Zetkę, przegryzłam zapiekanką bo mnie zmuliło i na koniec wlałam w siebie 100% soku z jabłek :szok:
Teraz leżę i ledwo dycham :)))))

kocurro : ty tez brzytwa na lyso tam ?????????????? Laaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wychodzi na to ze tylko ja tchorz jestem... albo dwie lewe rece w tym jedna krotsza...
a najprawdopoodbniej i to i to ;)

do pozniej!

made : hej ! ja dzis nic nie chce slyszec o pomaranczach w jakiejkolwiek postaci ;)

jos - :-D))) ja też zostawiam tam lekki agreścik :zawstydzona/y:
Zapomniałam dodać, że przed chwilą wypiłam szklankę Mirindki :-))))))))) a to mandarynki :))))
Trzymaj się cieplutko ;)

Aaaa...i już kupiłam ten pas poporodowy od tej Teresy :-))) zapłaciłam 30 zł. na Allegro z wysyłką .....
lalala la la lala lala lalaa :-D

josss hahaha ooj Ty jak made - jak coś powiesz to się człek by się poturlał, gdyby tylko mógł, a tak to trzyma się za brzuch i krztusi :-D:-D

made eee nie jest źle - plan jak cholera wykonany - szczególnie ta WZ-ka i zapiekana :-D:-D A ja się tak opiłam, że pękam, a nadal mi się pić chce :dry:

Kocurro :-D a te które się wyspały, to już nie koniecznie witasz??? :-D:-p widzę,że dzisiaj bardzo pracowity dzień miały Moje Czarnulki :tak: mam nadzieję, że teraz przykleiły się do siedzenia, swoje litereczki usadziły na fotelu i odpoczywają :cool2: a jakie to soki koleżanka nabyła drogą zakupu ??

ooo pojawiły się koleżanki Made i Jos :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - pij, pij Kochana, wysikasz nawet nie poczujesz :)))) Ja się tak załatwiłam tym ohydnym jedzeniem, że umieram....
A tu obiad zaraz podają, i co? Odmówić nie wypada :-D

just - promyczku :-))))) Znokautowałaś sister ????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry