• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie o fakturka !! Faktycznie - nie przyjęłam do wiadomości, że dziś miałaś szczęście po raz pierwszy się wyspać :szok: Witam Cię serdecznie :-):-)

Zjadłam 5 krówek, przegryzłam małosolnym, popiłam szklanką mleka, kolejny małosolny... rozważam niemalże wypicie soku z tego małosolnego słoja :eek:

made JA JEM NON STOP !!!!

reklama
:eek: wcale nie jestem najedzona...

boogie robaczku - soczki zostały wypite natychmiast po nabyciu - multiwitaminowe Cappy - skorzystałam, że był G. pod ręką z portfelem, to od razu 3 sobie zażyczyłam :szok:

hahahahahahahaha moje drogie koleżanki uwielbiam Was czytać :-D:-D:-D zastanawiam się teraz co będzie później jak Mała Czarna i Zygmuś będą już na świecie, na co będziecie wtedy narzekać :-p

Kocurrek ja mam teraz fazę Kubusiów, chociaż to cholerstwo słodkie :sorry2:

Made siostrę musiałam trochę pomęczyć i lekki szantażyk zastosować :cool2::-D

Potrzeba matka wynalazku! Patrzajta w moja sygnaturke.
Zrobione dzis w nocy telefonem, sorry za jakosc. Potem wsadze tam zdjatko z wczoraj po kapieli.

... usunelam

Ostatnia edycja:
libby śliczny chłopczyk :-):-):-) - jak rezolutnie patrzy!!!

boogie Kubusie też bym piła bez umiaru, ale szkoda mi zwyczajnie pieniędzy, bo taki jeden mały Kubuś to na łyk starcza zaledwie :-D Kupuje kartony mleka, maślanki i kefiru i wlewam litr za litrem - to istne szaleństwo jest :shocked2:
Jak my daaaawno Remika nie widziały ....... :sorry2::sorry2::sorry2: (mały szantaż emocjonalny - może poskutkuje :-p)

KOCURKU, dziekujemy :-)

JUST, ja tez z checia zobaczylabym Remigiusza

A teraz w sygnaturce zdjatko z kapieli wczorajszej. Tzn., z po kapieli :-)

asionek a w kwestii depilacji hehe.. to już dawno miałam powiedzieć, że ja też jadę na łyso po omacku i się nie zacinam ;)))))))))))))))))))))))))))) Miłego spacerku!!
(

jaki reflex hehe
dobrze wiedziec , ze jets nas wiecej :))

Zjadłam 5 krówek, przegryzłam małosolnym, popiłam szklanką mleka, kolejny małosolny... rozważam niemalże wypicie soku z tego małosolnego słoja :eek:

made JA JEM NON STOP !!!!

o matko hehe co za mieszanka , az mi slabo :)))

Potrzeba matka wynalazku! Patrzajta w moja sygnaturke.
Zrobione dzis w nocy telefonem, sorry za jakosc. Potem wsadze tam zdjatko z wczoraj po kapieli.

... usunelam

i nie widzialam :(((

Jos obys dostala bilety !! fajne urodzinki sie szykuja :)
bierz golarke do lapki ( tylko nie za ostra hehe ) i cwicz :) zobaczysz , ze nic trudnego ;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry