• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurro - zazdraszczam i miłego dnia życzę:-), mój mąz idzie do pracy o 13 i wraca o 22 więc będę zdychała dziś z nudów sama :(

caro - hejoooo, no widziałam, Twoją wczorajsza listę zakupów, mmmmmm... róż chanel ale czad ... domyślam się, że mało nie wydałąś hehehehhe ;) :tak:
jelita męczą mnie niemiłosiernie :) mam wrażenie, że za chwilę mi się skręcą :( kuzwa , że też na mnie trafić musiało :(:wściekła/y:

Byliśmy wczoraj u znajomych ( gala boksu ) :)) i zas winko posło w ruch :) ale wczoraj to juz z KURTULOŁ !!!;-)

hej :)

Oliwka szkoda :(

Kocurek to najedz , napij i napatrz sie na zapas :) milej wycieczki !!

Palemka moze dzien filmowy ?? :)

moj w domu , ale co z tego jak znajomi maja wpasc i tyle z mojego spokoju z mezem :/

cześc Babeczki
miłej niedzieli... ja niby męża mam w domu, ale u nas za to jesien za oknem... masakra... no a my wczoraj bylismy w IKEA Ala uwielbia ten sklep :) zreszta ja też :zawstydzona/y: ale głównie ogladam a nie kupuje bo nie mam za bardzo gdzie już wstawiać cokolwiek... wiec tylko jakieś małe duperelki kupiłam, Ali różowy kwaitek lampkę na sciane, Mai tez sie jakiś pluszak dostał a sobie kupilam stolik na kwiaty :-D

hej kobietki

Maran-świetnie cię rozumiem z tą Ikeą-ja też byłam wczoraj, Maja dostała grzechotkę pluszową robaczka a Danio zestaw nożyczek, ja wzbogaciłam się o wazon za 5zł i komplet kolorowych miseczek dla dzieci, a ogólnie mam w pokoju:narożnik, szafę Pax, regał, łóżko Danielka i pełno małych rzeczy;)

Karola-ciebie też rozumiem;) wczoraj wzbogaciła się o 2 tuniki: co prawda z House i z Orsay, legginsy i biały t-shirt z H&M , do tego buszowanie po Superpharm i też mam wyrzuty sumienia a konto w banku zbiedniało;(. Aha mam pytanko o te rzeczy o które pytałaś dla dzieci znajomej-mówiłaś że jedna była w ciąży a druga miała dzieciątko-wciąż aktualne? bo ja mam trochę rzeczy dla maluchów-raczej nie firmówki ale zadbane, wyprane, bez dziur i plamek, musiałabym tylko wiedzieć jaka rozmiarówka i jaka płeć dzieci;)
Zobacz załącznik 389626
pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

Hej kochane. Ja dziś bez weny i bez humoru, bo wczoraj miałam krwawienie lekkie, stres całą noc, dziś już tylko jakieś skrzepy schodzą i nie non stop. Dwa razy już byłam w drodze do szpitala i się cofnęłam - szkoda gadać. :-(

paulina Ale roześmiana Maja :-D:-D Szczęśliwy maminy skarbek :tak:

A u nas zmiana planów była, bo nas nie wpuścili do Miłocina ze względu na jakąś imprezę :dry:
No to pojechaliśmy do Castoramy, raz ciach wybraliśmy fotele ogrodowe, grilla, potem do Tesco - węgiel, kiełbaski, kurczaczek itp. i do naszego domku - pół godziny mordowania się ze skręcaniem sporego sprzętu grillowego, upał jak cholera był :szok: No i zamiast rozpoczęcia sezonu grillowego zrobiliśmy jego zakończenie :-D Jedliśmy na pudłach, umieraliśmy z gorąca i zazdrościliśmy sąsiadowi basenu :-D

lil :-( no ale co powiedzieli..???????
To nie byłaś w szpitalu....?

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku no ja właśnie się nie zgłosiłam do szpitala - leżę plackiem w domu :-( Przyznam, że to było krwawienie po przytulankach - teraz już jest czysto, czasem tylko jakiś brązowy skrzep zejdzie. Nic nie boli, ruchy są. W szpitalu nie chcę być, bo co z Maciusiem? Mam moralniaka. Wizyta u ginka we wtorek. W zeszłej ciąży trafiłam do szpitala z większym krwawieniem - nic złego się nie działo - ale przetrzymywali mnie długo na obserwacji - atmosfera była mocno kiepska, w sumie wyprosiłam lekarza o wypis, bo dostałam depresji.Tydzień później znowu było krwawienie, poleciałam już do swojego ginka, też nic złego nie stwierdził - kazał w domu leżeć - i ciążę do końca szczęśliwie donosiłam. Nie wiem jednak czy teraz też powinnam się tym kierować stąd stres.

A Ty kochana masz domek z ogródkiem?????????? Piękny dzień za Tobą - a ciacho jakieś sobie zjadłaś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry