• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem i ja.Idę do kuchnie ale po Fervex a nie kawę:(((

Jos...zawał jak nic!
Normalnie mi słabo było ale jakoś to przeżyłam:)

Hej Lil,dziękuję:)
Mąż kazał leżeć a ja się chyba jednak zwlokę,coś porobić w pracy.Bez sensu tak leżeć jak nie ma komu pomarudzić...

Oliwka zawsze nam możesz pomarudzić ;-) Widzę, że sezon na choroby rozpoczęty...........
n040.gif

Made a weekend był gorący i skończył się katarem Remka, jego szanowna ciocia "chodzący zarazek" zaraziła mi chłopczyka przed samym szczepieniem :wściekła/y:

Liluś waga??? a jak waga!!! :-p kochana przy Twoich dwóch Maluchach zejdzie szybciutko, nawet się nie obejrzysz :tak:

Karola zdrowiej kochana :tak: :* i zostań w domu, lepiej poleż w łóżku :tak:

a co do kawy, to kusicielsko wodzę wodzę pod nosem każdej z Was zapachem... UWAGA, UWAGA gorącej Inki :-D:-D:-D

Lilu - jesień idzie, płaszcze odziejemy - nic nie będzie widać :-))))) Każda ma jakieś grzeszki na plusie ;))))
Jak się czujesz? Przeczytałam o Twoich niepokojących objawach i mam nadzieję, że się uspokoiło, a moralniak poszedł sobie hen daleko.....

Olivka - ja na marudzenie się stanowczo nie godzę :-p Proszę się napić fervex'u i zasiąść z nami do kawy :))))

Boogie z tą wagą to problem tylko taki, że ja od zawsze jem słodycze w nadmiernych ilościach - i wiem, że przy karmieniu to się je jeszcze więcej.

Ale fakt, że jak pisze Made - będziemy chodzić w kurteczkach i do wiosny jest nadzieja, że kilosiki polecą....To jest plus rodzenia na jesień!

A krwawienia już nie mam - jutro idę do lekarza i zobaczymy co i jak. Cały weekend miałam wrażenie, że już rodzę i teraz mi się wydaje, że jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu mi zostało....

Lil Kochana,z chęcią ale przecież nie marudzę na darmo tylko w jakimś celu a Wy na odległość usługiwać mi nie będziecie,no nie? :)))
Just,biedny Remiś:(
Made ja Fervex-u też nie wypiję,jednak wstaję z łóżka a to mnie zwali z nóg no i za kawkę podziękuję,nie bardzo mi dzisiaj ochota przyszła...
Idę po ciasto,mam babkę twarogową.Komu?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry