lil_maja
Fanka BB :)
Witaj Kocurku!!!!!!!
Agapa dziękuję - fakt, że czas szybko leci, ale w weekend miałam wizję, że to już, a teraz mam wizję, że jeszcze ponad miesiąc hehe!!!!!
Oliwka miłej wizyty u fryzjera! Ja od urodzenia mam wciąż tę samą fryzurę hehe
Wioluś hejka!!!!!! Trzymaj się dzielnie kochana! Dla mnie druga ciąża też o wiele gorsza niż pierwsza - może jednak uda Ci się położyć jak Iwcia będzie miała drzemkę??? Ty masz jutro wizytę?
Agapa dziękuję - fakt, że czas szybko leci, ale w weekend miałam wizję, że to już, a teraz mam wizję, że jeszcze ponad miesiąc hehe!!!!!
Oliwka miłej wizyty u fryzjera! Ja od urodzenia mam wciąż tę samą fryzurę hehe
Wioluś hejka!!!!!! Trzymaj się dzielnie kochana! Dla mnie druga ciąża też o wiele gorsza niż pierwsza - może jednak uda Ci się położyć jak Iwcia będzie miała drzemkę??? Ty masz jutro wizytę?
Dasz radę :-)
Remisiowi suchego noska życzę :-)
a paznokcie z manikiurzystką jeszcze się nigdy nie spotkały hehe.. o kosmetyczce nie wspomnę
ech te mdłości... kurka wodna, ja nie miałam, ale wiem jak coś je się tylko oczami, bo ja miałam tak na sam koniec ciąży, jesz, ale smaku nie czujesz, więc wrzucasz sobie wszystko niczym do śmietnika 
A jak ja bez takiej na przykład gorącej czekolady wyżyję???
Albo, jeśli bardzo przeszkadza maluszkowi oddychać - wtedy to faktycznie trzeba by coś podać... albo jeśli idzie w parze z temperaturą..