• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu właśni położyłam go dzisiaj rano na brzuszku i psiknęłam wcześniej mu soli morskiej :tak: czyli całkiem dobrze sobie poradziłam :cool:

Kocurrku wiesz co jest najbardziej szkodliwego na cytrusach? To co na skórce się znajduje, ja parzę gorącą wodą banana, pomarańcz itp
jadłąm ananasy i brzoskwinie z puszki i świeże też :tak:

koleżanko Made a co to są śpiki????:confused::unsure

noooo, ale z katarem do szczepionki nie mam co się szykować ????:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ;-)

Wczoraj mieliśmy z mężem rocznicę poznania się i nie było jak wpaść na bb :(

a dzisiaj tragedia :eek: obudziłam się rano jak Ł. wychodził do pracy, było tak wcześnie, że jeszcze się położyłam, później budziłam się jeszcze kilka razy i zasypiałam i jestem tak zmęczona tym spaniem na raty, jakbym całą noc nie spała:szok:

Trzeba wstać z wyra bo o 12 mam rozmowę w przedszkolu!

Witam wszystkie babeczki i życzę miłego dnia :))))))

rureczka - to trzymam kciuki za rozmowę - oby się udało :-)))

Wiola - kurde, że też Cię mdłości nawiedziły :/ żebyś tylko nie doprowadziła do takiego stanu co made. Jedz Kochana i pij dużo, nawet jak nie możesz, to wmuszaj w siebie. Buziaki :*

jos !!!!!!!!!!!!! Zdrowia, szczęścia, wspaniałej pracy i pięknego domu życzę mężowi z okazji urodzin :-D

Lilu - przyjemnego dnia :)))))))))

just - hahahhaaaaaaa :-))))))))))))))))
śpiki = gile, szpiki, gluty...yyy.....wystarczy :-D:-D
Promyczku - szczepienie to z pewnością nie teraz, nie sądzę żeby lekarz wydał zgodę ;)

Ostatnia edycja:
A nam teraz w szkole rodzenia położna wyłożyła, że nie powinno się czekolady, kawy, ciemnego pieczywa i surowych owoców :baffled:- czyli wszystkiego, czym się żywią czarne kocury!! No dobrze, zostawiła nam jeszcze nabiał ;)))))) A ja trochę w strachu i posłusznie słucham, bo pamiętam jak wypiłam sok z czarnej porzeczki i mój nowonarodzony maluszek dostał okropnego rozwolnienia.. wtedy położna mówiła, że mooooożna, a co tam!! :sorry: a ja byłam trochę młoda i bardzo chciało mi się pić :-p A tak na serio - to oczywiście, wszystko z rozsądkiem i umiarem, nie mam zamiaru się stosować do wszystkich nakazów ;)))))) Ale soków kartonowych z początku nie będzie ;))))

rureczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Ostatnia edycja:
Kocurku - a moja położna mówiła, że jak w ciąży kawa pita, to nie ma możliwości żeby zaszkodziła dziecku ;)) Sama widzisz, co szkoła to inne informacje :-)

Mam ochotę na kwaśne jabłko, znacie jakieś z nazwy ?

made wiesz... ja takie naprawdę kwaśne jabłka, to tylko krajowe widziałam, w osiedlowym, bez nazwy :-p
Ano robię sobie i mama robi :)))) Małosolne u nas, to za dużo powiedziane - one są prawie bez soli :)))) - wrzucam ogóraski do słoja z koprem, czosnkiem, tudzież przyprawą do ogórów z torebki, do tego dodaję miętę -suszki- ale już mi się skończyła :((( , następnie zalewam wrzątkiem, zakręcam i następnego dnia wstawiam takie niedorobione, ale kruchutkie już!!, do lodówki :))))))))))))))))))))) ZA-JA-DAM się po prostu :-D:-):-)

reklama
Ja to lubię takie ekstra solone, tylko nie wiem ile tej soli :/ przyznam, że nigdy nie robiłam małosolnych, a uwielbiam :))

Na październikówkach mają już pierwsze bobo :))) Kobieta miała cięcie w 37 tc, chłopczyk ważył, uwaga..... 3700 :szok:
Asionek pewnie bardziej zorientowana, ja tylko podczytuję, podziwiam i kibicuję :)))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry