• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś tu się zgodzę, bo ja jem ostatnio jak opętana, słodycze też w ilościach zadziwiających, bo w ciąży nie jadłam, a teraz jakiś :szok: i oponka mi się zrobiła, to prawda, mea culpa, mea culpa, mea culpa :-D

reklama
Nie,to taka babka piaskowa ale z dodatkiem twarogu,jest lekka jak piórko i pyszna,rozpływa się w ustach i na pewno NIE MA dużo kalorii:)))
Kupiłam wczoraj w sklepie.

Lilu - najważniejsze, że czujesz ruchy i krwawienie ustało ;)))

just - ja to bym teraz takiej nieodpowiedzialnej ciotce paragon z apteki zaniosła :wściekła/y:
Zdrówka dla mojego Żuczka i całuski w piętaszki :*:*:*:*

Olivka - nie znam babeczki, która miałaby czegoś za dużo :-)))))

Kocurek !!!!! Bo już widzę źrenice na dnie kubka - WSTAWAJ !!!!

Ostatnia edycja:
Namówiłyście mnie na kawę, a co do kawy??? Oczywiście czekoladowe wafelki!!!!!!!!!
h040.gif
h025.gif
Pasują świetnie!!!!!!

Just jak zaczniesz wprowadzać inne pokarmy to Ci się apetyt powoli unormuje hehe :) Będzie dobrze! A oponkę to trzeba raczej ćwiczeniami zwalczać, bo po ciąży na rozciągnięty brzuszek sama dieta nie wystarczy chyba.......Choć kto tu mówi o diecie hehe :-D

Made no dzidzia fika, choć chyba ma już dość ciasno, bo raczej się tak rozciąga.

Oliwka pyszny opis babeczki!!!!!!!!

O kurka...przecież ja mam dzisiaj BOSKIEGO fryzjera...a wyglądam jak kupa...muszę coś ze sobą zrobić!!!!

Hej Agapa,Kocie:)
Ja się nawet wykapałam :szok:,normalnie szok ale czego się nie robi dla fryzjera?:-D
Co z tego,że kaszel,katar...trzeba iść:)

reklama
witam wszytskie panie
just zdrowia dla Zuczka
lil napewno jest wszystko ok , dobrze ze przestalas krwawic
kocurku, made jak tam brzuszki? maluchy wytrzymaja jeszcze troche w srodku?
carola przyjemnosci u fryzjera
agapa milego spacerku

a my bylismy wczoraj na urodzinach, jedzenia pelno, ponoc dobre a ja co nie zjadlam to smakowalo jak karton, mdlosci nie daly spokoju przez caly dzien.
dzis wstalam i jem chleb z maslem bo nic innego w siebie nie wmusze, mdlosci sa i slaba jestem najchetniej poszlabym sie polozyc ale nie da rady..
czuje sie w tez ciazy o wiele gorzej niz z Iwcia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry