Czarny Kocur
Made by Made :*
lili ojej... ale faktycznie chyba nic złego się nie stało... też bym miała problem zgłaszać się na izbę przyjęć mając drugiego malucha :/ To leż dzisiaj i do wszystkiego zagoń drugą połówkę..!
A my.. mieliśmy kupować mieszkanie z rynku wtórnego, a skończyliśmy na domku od dewelopera - to był czysty przypadek, że znaleźliśmy ten domeczek, w tym miejscu i w owym czasie - kilka godzin po nas przyszli ludzie, którzy mieli na niego oko - a my jak tylko odkryliśmy to osiedle, tak za pół godziny już siedzieliśmy w biurze i rezerwowaliśmy domek
)))))))) Działka 1000m2. Największy wrocławski las zaraz obok. Wybudował się nam domek w parę miesięcy, teraz wykańczamy wnętrze... znaczy się mamy podłogi i koniec
A zdążyć trzeba do początku października...... Wykonawca sobie ma urlop do dziś.....
Ciacha nie zjadłam, ale Liona zdążyłam złowić w Tesco i już wrzuciłam do niezaspokojonych czeluści
A my.. mieliśmy kupować mieszkanie z rynku wtórnego, a skończyliśmy na domku od dewelopera - to był czysty przypadek, że znaleźliśmy ten domeczek, w tym miejscu i w owym czasie - kilka godzin po nas przyszli ludzie, którzy mieli na niego oko - a my jak tylko odkryliśmy to osiedle, tak za pół godziny już siedzieliśmy w biurze i rezerwowaliśmy domek
A zdążyć trzeba do początku października...... Wykonawca sobie ma urlop do dziś..... Ciacha nie zjadłam, ale Liona zdążyłam złowić w Tesco i już wrzuciłam do niezaspokojonych czeluści

Ostatnia edycja:
Chyba powinnam brać coś na przeczyszczenie, bo nie można już się tak prężyć w 37 tygodniu!!
Oby G. dał radę, bo nie oszczędza się z pracą - ja co najwyżej zarobię na siebie i swoje paliwo
No i zamiast rozpoczęcia sezonu grillowego zrobiliśmy jego zakończenie