• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja prawie w ogóle soli nie jadam od małego, więc dla mnie wszystko przesolone jest :))))) I na szczęście NIKT oprócz mnie tych ogórów nie rusza hahaha :-D Mi się w małosolnych o tę kruchość i aromat rozchodzi... i kwaskowatość lekką, orzeźwiającą eeeeech... żadne korniszony ani kiszone nie przebiją małosolnych, niech sobie pysia uważa co chce!! :-p:-D

reklama
Oooooo bliźniaki....!!!!! To chyba tam wejdę i też będę podglądać z ukrycia ;))))))))))

Co ta nasza pysia ???? :eek: No nie.. tak być nie może.. ktokolwiek pysię weny pozbawił, niechaj się ma na baczności - kocur pazury ostrzy :growl:

pysia napisała, że wiele jeszcze do zrobienia, a czasu mało, musi się zagnać do roboty :)))
Będę Ją gnębić ysymysami, to przylezie :-D jeszcze jakaś bakteryja Ją toczy i się lekko załamuje bidulka :(((
Najgorzej jak Se człowiek uświadomi, że robotę ma :eek: istny masochizm :))))

Idę się przejść.....

kierunek -----> KUCHNIA :-D))))

Ostatnia edycja:
Ojeej... to biedna pysia się uświadomiła???? Nieee no... żadnego uświadamiania!! :baffled: - ja nawet potykając się o stosy niezapełnionych jeszcze pudeł, wmawiam sobie, że to pewnikiem kot plącze mi się pod nogami :-p

reklama
najlepiej sobie pomyslec ze samo sie zrobi....:-)
przeszlo mi:-) narazie.

dziewczyny ma ktoras z was tego rogala do spania?nie moge spac w nocy, wszytsko mi przeszkadza, ulozyc sie nie moge, dzis w nocy maz mnie wkurzal bo sie przytulal do mnie i ograniczal moja przestrzen:-)taka bylam zla ze chcialam sie do salonu spac przeniesc:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry