• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu rogal został zamówiony tego samego dnia, w którym otrzymaliśmy wyniki poziomu hcg we krwi :)))))))))))))))) Teraz jest już prawie w strzępach!! Bez rogala nie wyobrażam sobie ułożenia na boku - podpiera kręgosłup i nie ucieka spomiędzy nóg tak, jak poduszka potrafi :tak:

reklama
Wiola - nagle Ci zaczął przestrzeń ograniczać ??? No pięknie, pięknie :-D))))) hahahaaaa ale u mnie było identycznie, jak już materiał wzięty, to przestrzeń kontrolowana :))))
Ja śpię Kochana sama :cool: bo też mi było niewygodnie, i tylko na materacu jeszcze jako tako się wysypiam ;)

Kocurku - nie zaglądałam jeszcze wszędzie, tylko do jednej szafki, a tam :szok: pierniczki alpejskie i sezamki, a że stały tak blisko siebie, pomyślałam, że nie mam serca ich rozdzielać i wzięłam obydwa :zawstydzona/y:

chyba musze sie zastanowic nad rogalem.
dziewczyny ja ogolnie sama spca nie lubie i zawsze sie kleje do meza ale teraz to nawet jak na mnie reke polozy to bym go strzelila.:-)

a w ogole do mnie dotarlo ze bede potrzebowalam dlugich spodni ciazowych , po Iwie mam jedne , reszta to rybaczki ...i znowu jest pretekst zeby pogrzebac w lodowce...

kocurku mnie odrzuca od lodowki.

a tak w ogole kochane pazdziernikowki sie sypia i niedlugo u nas na watku tez sie pewne panie posypia:-)
ale bedzie pusto bez was:-(

Jak to "BEZ WAS" ????? :szok: Ktoś chce nas stąd.. ten teges...?????? Ja się nie dam.!!! :-D

Jeeejku.... mam trzy Liony w torebce i banana.... :hmm::unsure: Po co ja do niej zaglądałam.... :sorry:

Ostatnia edycja:
wiolu to moje jedyne, ulubione obecnie forum :tak: Zostaję i żadna siła mnie nie ruszy :-D Chyba, żeby zabrakło WAS .... chyba żeby atmosfera była taka, jakiej nie lubię....

papapa made niech się węglowodany i cukry ładnie wchłaniają :-p

reklama
Jestem. Uraczyli nas testem, kto najlepszy załapie się dalej, jutro będą dzwonić.

Z tej złości, że brak wieści od razu zakupiłam mega słodkie gniazdko i juz połowy nie ma, gruszki i jabłka:-D gruszki ostatnio smakują mi jak nigdy :)
A na obiad dzisiaj faszerowana papryka, dobrze, że wczoraj zrobiona bo dzisiaj nic mi się nie chce!:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry