• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny gdzie Serg, Mamita, Młoda? Zaraz do Krzysi napiszę, co się z nią dzieje, a Roksana to się chyba obraziła za tą ostatnią akcję...

reklama
dziewczyny ostatnio sobie cos odpuscily forum...
a widzialyscie Mlodamamusia zdjecia Rafalka na swoim blogu wstawila?!
Witaj zizi:-)
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:-*
a jak @ przyszla?

Ostatnia edycja:
No rureczka młodamamusia przyspieszony kurs życia zalicza - dziecko, szkoła, nieciekawe sprawy osobiste... - a ten wątek jej tego raczej nie ułatwiał...
a mama wróci w październiku - tak deklarowała :-)

Eee....mamitka wróci, wróci, jesień chłodna przyjdzie, dupka Jej zmarznie, kwiaty i krzewy w ogrodzie pójdą spać, to wróci się ogrzać przy herbatce do nas :tak:
Spać coś nie mogę, co mi się oko zamknie, to pot mnie zalewa jak dziką świnię :/

Zizzi - najlepszego w związku i oby małpowata nie przyszła ;))))

Wiola - a jak zobaczyć to zdjęcie Rafałka ?

Dottore mi wypisał receptę bez zniżki :eek: Dobrze, że biorę to Clexane już kilka miesięcy, to mi farmaceutka trzy ampułki dała.
Tylko znowu muszę się fatygować :/ W zeszły czwartek dał mi puste recepty - pojechałam w piątek żeby uzupełnił :-) A on mi nie zaznaczył jakiegoś tam symbolu :sorry: Ja w sobotę do apteki, a ta mi cenę jak za zestaw co to go Kocurek zamówił na Allegro do kąpania Kociaka :-D)))))) Ale już dzwoniłam i recepta czeka :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo bym chciała, aby to było to...fajny prezent rocznicowy byłby...
Za dużo razy już się rozczarowałam, teraz czekam cierpliwie.
Oprócz tego że piersi są strasznie po bokach bolące, to nic więcej nie zauważyłam:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry