• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zizi :-):-) spóźnione, ale najserdeczniejsze w takim razie i ode mnie - oby Wam się zawsze pomyślnie w związku układało :tak::-):-)

made co Ty mówisz... :szok: taka cena może być groźna dla zdrowia fizycznego, ale też psychicznego!!
Ale ja ostatnio na antybiotyk mego syna (na trądzik) wydałam 150zł - a to starcza na niecały miesiąć :dry:

Ostatnia edycja:
zizi nie zebym nakrecala ale moje objawy to byli bolace piersi a raczej mrowienie czulam... a co do tego ze mokro to u mnie sluzem bialym mnie zalewalo , ba nadal mnie zalewa...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&kochana oby sie udalo
made po prawej stronie masz ,,nowosci w blogach " i tam mlodamamusia zdjecia wstawila

Posta mi wcielo... grrrrrr

ZIZI naj, naj golabeczki. Niech jakis bocian zrzuci Wam po drodze niespodziewanke :-)

Melduje sie. Zwichnelam wczoraj wieczorem kolano, tzn., rzepke. Sierota ze mnie...
.... wstawalam z kibelka... :-/

Najgorsze jest, to ze musialabym sie wyrzec karmienia piersia, gdybym chciala miec zalozona szyne- trzeba robic sobie zastrzyki z heparyny, a to wyklucza karmienie. Mam sobie kupic orteze za jedyne 600 zl!!! Na 2 tygodnie! I nie mam szans odsprzedania, bo jest ona dobierana indywidualnie! Nie mam rtg, bo karmie, nie mam usg, bo termin za miesiac ze skierowania, a zabulic 140 zl mnie nie stac. Kutwa, a jakbym miala otwrte zlamanie???

Kocurek - no na szczęście ten mój lek łaskawy NFZ refunduje, ale musi być wszystko zaznaczone na recepcie :eek:

Zizi - trochę to przykre - wiem, ale masz męża, który Cię kocha, masz teściów, siostrę i nas....czasami bywa tak, że nie ma nikogo ;))) Głowa w górę. A te Twoje bolące boczki piersiowe to coś mi tak jakby na małpiszona nie pasowały ;)) ale nie chcę niepotrzebnie nakręcać. W każdym razie kciuki zaciskam bardzo mocno :-)

Bez usg nie mam co isc do poradni ortopedycznej, w ktorej nie tylko dokladnie zbadaja mnie, ale tez poodobno moge poprosic o jakas refundacje z nfz. Tylko z ta poradnia tez do dupy, bo ze skierowania za niecale 3 miesiace. Usiasc i plakac.

acha, moje kule sprzedalam. W zeszly czwartek

WIOLU, najlepiej juz teraz przeloz ta wizyte na po ciazy, a najlepiej na po karmieniu, bo i tak nie pomoga.

Ostatnia edycja:
reklama
:-(:-(:-( poradnia ortopedyczna na skręcone TERAZ kolano dopiero za 3 m-ce?????????????? Dla matki z malutkim dzieckiem??????? Nie no.. ja przepraszam, ale nie mogę :no:
To może trzeba z tym na izbę przyjęć pojechać, skarżąc się na niemożliwy do wytrzymania ból i tyle.... libby???? USG zrobią na miejscu i może skierowanie na cito będzie do poradni??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry