• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby koszt zatwardzeń potrafi być wysoki..??:eek: Bo aktualnie jestem zainteresowana tematem :sorry: A tekst ze śmieciami to znam z autopsji - od syna :)

carola witaj gwiazdo o nieprzeciętnych oczach, które mamy nadzieję ujrzeć na profesjonalnych fotkach :-)

reklama
Libby - mam piękne kolory jesieni na dwóch ramionach, bo w brzuch sobie nie pozwoliłam :)))
Już się przyzwyczaiłam, igiełka jak żądło Gucia, ale szczypie draństwo przeokropnie :/
Teraz to się martwię tym karmieniem, bo żaden lekarz mnie jeszcze nie uświadomił jak postępować po porodzie :wściekła/y:

Kocie ja zdjęcia to najchętniej bym w prasie opublikowała ale przez choróbsko do firmy nie dotarłam i nie zeskanowałam:(

heheh, KOCIE, chyba zaczne zbierac na obornik.... fuuu hihihi ale niewiele mi sie zwroci.
A na serio, to konsultuj to z ginem ( wiem, z Cruisem nie gada sie o gownie), hemoroidy wychodza podczas partych :-/ bol nie z tej ziemi

Ostatnia edycja:
carola poczekaaamy... ale nie wiem, czy ja już na terapię po tym nie będę się nadawać - mam za ładne koleżanki kurde :-p A w torebce już tylko jeden Lion, a z lodówki zniknęły właśnie lody Grycana i pół butelki Pepsi, no nie wiem jak i kiedy.... :sorry:

O kurde... libby... trafiłaś w sedno - z T.C. po prostu nie dam rady tego omówić :zawstydzona/y: I tak mam problem jak wchodzę na fotel i schodzę i te dorodne szynki mi się trzęsą... Może z położną pogadam...

Ostatnia edycja:
MADE, takbtez myslalam z tymi zastrzykami. Obawiam sie, ze zakrzepica jest na tyle grozna przypadloscia, ze lekarz wybral mniejsze zlo. Mam jednak nadzieje, ze bedziesz karmic, bo jak to czesto bywa, co lekarz, to inna opinia. Jakby nie mogli sie zdecydowac?

Dobra,udało mi się uchwycić me cudne lico telefonem,która chętna na wstawienie mms-ów?Bo ja ni mam kabla w domu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry