E
EEnil
Gość
Ja mam bluetooth a nie wiem gdzie się go włącza
))
Cud techniki a nie umiem obsłużyć
Cud techniki a nie umiem obsłużyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale fakt, że jak pisze Made - będziemy chodzić w kurteczkach i do wiosny jest nadzieja, że kilosiki polecą....To jest plus rodzenia na jesień!
A krwawienia już nie mam - jutro idę do lekarza i zobaczymy co i jak. Cały weekend miałam wrażenie, że już rodzę i teraz mi się wydaje, że jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu mi zostało....
Nie,to taka babka piaskowa ale z dodatkiem twarogu,jest lekka jak piórko i pyszna,rozpływa się w ustach i na pewno NIE MA dużo kalorii))
Kupiłam wczoraj w sklepie.
a my bylismy wczoraj na urodzinach, jedzenia pelno, ponoc dobre a ja co nie zjadlam to smakowalo jak karton, mdlosci nie daly spokoju przez caly dzien.
dzis wstalam i jem chleb z maslem bo nic innego w siebie nie wmusze, mdlosci sa i slaba jestem najchetniej poszlabym sie polozyc ale nie da rady..
czuje sie w tez ciazy o wiele gorzej niz z Iwcia.
A nam teraz w szkole rodzenia położna wyłożyła, że nie powinno się czekolady, kawy, ciemnego pieczywa i surowych owoców- czyli wszystkiego, czym się żywią czarne kocury!! No dobrze, zostawiła nam jeszcze nabiał
))))) A ja trochę w strachu i posłusznie słucham, bo pamiętam jak wypiłam sok z czarnej porzeczki i mój nowonarodzony maluszek dostał okropnego rozwolnienia.. wtedy położna mówiła, że mooooożna, a co tam!!
a ja byłam trochę młoda i bardzo chciało mi się pić
A tak na serio - to oczywiście, wszystko z rozsądkiem i umiarem, nie mam zamiaru się stosować do wszystkich nakazów
))))) Ale soków kartonowych z początku nie będzie
)))
Ja to lubię takie ekstra solone, tylko nie wiem ile tej soli :/ przyznam, że nigdy nie robiłam małosolnych, a uwielbiam)
Na październikówkach mają już pierwsze bobo)) Kobieta miała cięcie w 37 tc, chłopczyk ważył, uwaga..... 3700
![]()
Asionek pewnie bardziej zorientowana, ja tylko podczytuję, podziwiam i kibicuję))))
Kocie raczej nie, bo właśnie napisała, że nie wleci już do nas![]()
Bardzo bym chciała, aby to było to...fajny prezent rocznicowy byłby...
Za dużo razy już się rozczarowałam, teraz czekam cierpliwie.
Oprócz tego że piersi są strasznie po bokach bolące, to nic więcej nie zauważyłam:-(
Melduje sie. Zwichnelam wczoraj wieczorem kolano, tzn., rzepke. Sierota ze mnie...
.... wstawalam z kibelka... :-/
Najgorsze jest, to ze musialabym sie wyrzec karmienia piersia, gdybym chciala miec zalozona szyne- trzeba robic sobie zastrzyki z heparyny, a to wyklucza karmienie. Mam sobie kupic orteze za jedyne 600 zl!!! Na 2 tygodnie! I nie mam szans odsprzedania, bo jest ona dobierana indywidualnie! Nie mam rtg, bo karmie, nie mam usg, bo termin za miesiac ze skierowania, a zabulic 140 zl mnie nie stac. Kutwa, a jakbym miala otwrte zlamanie???
:--
-( poradnia ortopedyczna na skręcone TERAZ kolano dopiero za 3 m-ce?????????????? Dla matki z malutkim dzieckiem??????? Nie no.. ja przepraszam, ale nie mogę
![]()
To może trzeba z tym na izbę przyjęć pojechać, skarżąc się na niemożliwy do wytrzymania ból i tyle.... libby???? USG zrobią na miejscu i może skierowanie na cito będzie do poradni??

:-)
i tam też...NIC, bo Dupa to by się niejedna znalazła :-)))))))))) Muszę się wstrzymać do tej konsultacji, nie ma wyjścia :/