• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki moje Kochane :)))
Dziękuję za komplementy:)))
Made,przepraszam,zwracam honor:)))
Ale widzita...ja ładnie wychodzę na profesjonalnych zdjęciach,z make up-em pełnym...a Wy?Made,Kocurek,Lil i reszta babeczek...ślicznotki nasze eau naturale...

reklama
Karola ochhhh te OCZYSKA :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::yes: piękne :tak:

Zizi słodkiego, miłego życia! Jest tyle gór do zdobycia :happy: wszystkiego co najlepsze na dalszej drodze :tak:

Rurreczko są kciukasy za pracę &&&&&&&& :-)

koleżanko Made to Ty się sama robisz sobie zastrzyki????:szok::szok::szok:

Kociątko gdzie zaginęłaś?? Lodówka Cię wciągnęła, czy Ty lodówkę??? :-D:-D:-D

a ja dostałam dzisiaj od mamy prezent na nadciągające urodziny :cool: co by nie mieć cyczków jak Afrykanka :-D Andorra

Moje chlopaki padli jak muchi :-) niech spia, na zdrowie.
MADE, co chcialas mi zakomunikowac o sobie?
KOCUREK, sratatata, wrzuc tu jakas fotke, ale aktualna. Ja swoje rozstepy na boczkach i waly tluszczu pokazalam. Poki co prowadze w rankingu szyneczek w ciazy (jakbym znowu chciala byc w ciazy) A i spadl kolejny kg :-)
Mam ochote na krowki mordoklejki lub kebaba
Zaraz podpatrze CAROLE

Ostatnia edycja:
Just dziękuje bardzo za życzenia, zaraz biegnę do domku i będziemy z Mężem wspominać, jak to ja się denerwowałam i krzyczałam na Niego, bo on w ogóle się nie denerwował:-D
A staniczek piękny:tak:

CAROLINE, podpisuje sie pod kazdym komentarzem. Dodam tylko, ze masz sporo seksapilu. Wlasnie dzieki spojrzeniu. Jeszcze tylko troszke mniej zdenerwowania, gra emocjami i mozesz rozsylac foty po agencjach reklamowych :-) Wiem co mowie.

Libby ja na tych zdjęciach jestem wymęczona i z gorączką,ledwo żyłam:) No i lepiej wyglądają na żywo:)
Ale dziękuję za komplement.
Pierwszy raz ktoś mi mówi,że mam seksapil:)))) Dziękuję stokrotnie:) To miłe:)

Libby - w sumie sporo tego...trochę zmarszczek i siwizny już mam, to by opowiadać było o czym ;)))) Ale ja wolę fotki wklejać niż się rozpisywać :-D)))))

just -a w życiu :szok: Od iniekcji wszelakich jest mój małżonek :zawstydzona/y: wie jak i gdzie kłuć żeby nie bolało, a przyjemnie było :-):-):-)
Kocurek z pewnością straciła LINKa :(((
Aaaaaa....Bogusiu, teraz to i ja bym chciała czyczki murzynki, żeby mi tylko ktoś taki staniczek sprezentował ;))) Śliczny jest, seksowny i na pewno wygodny :)))) Koniecznie musisz się nam w nim pokazać :-p nie ma to tamto.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry