• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made piękności:)

łazienka wykafelkowana,powinno być też pomalowane,jadę na kontrolę,w czwartek do domu:))))
Może zaczaruje Pana glazurnika oczętami i mniej nas skasuje?:)
Młodamamusia zajrzy dzisiaj do nas na BB:)
Do później:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem kochane.
przepraszam , ale musiałam trehe odsapnąć .
Powiem wam ze trosze mi sie zrobiło przykro ale co tam było minęło .

Jutro znowu szkoła eh :-(:-(
3dni bez spacerów z małym :-(:-(:-( .
A w przyszłam tygodniu nie bede chodziła do szkoły bo mama idzie do spzitala. A ja bede z małym .

Dzisiaj byłam y gin na kontroli w koncu . Wszystko w jak najlepszym porzadeczku :-D tabletki przepisane ;-)

Carooline śliczna jesteś ;* ;-)
Libby biedulko ty;*
Just piękny stanik ;-)
Zizi wszystkiego co najlepsze ;** ;-)

to tyle przepraszam ze nie odp reszcie ;*

Just staniczek super , fajny prezent :)

Oliwka no kochana foty super :) znaczy nie foty ,a ty na nich !! no i te oczy :szok: pieknie :)))))

Mloda fanjnie , ze jestes :) jak maly ?? no i zdrowka dla mamy zycze !!!

Asionek - mam wielką nadzieję, że tak się właśnie stanie :))) Dzięki :)
Czy macie już na wątku zdjęcia bliźniaków ? Jakie duże się urodziły i w którym tygodniu ?

Jaś 2600 50 cm a Julia 2900 53 cm :))
foty tez sa , znaczy jedna :)

hej misie

karola woww sliczne zdjęcia;)

młoda fajnie ze znów jesteś nie dawaj się,;-)

kocurku a jaka ty masz podusie bo ja chce taka kupic i zastanawiam sie nad ta Motherhood ale moze mozesz cos polecic?

just fajny staniczek tez musze sie zaapatrzyc w cos w nieco innym rozmiarze;-)

rurrka, zizi,jos, wiola marcepanek buziaki;)

hej kobietki

Zizi-wszystkiego naj naj z okazji rocznicy-ja mam też niedługo swoją;)
Libby-biedactwo ty moje, ale ty się nacierpisz, ale chyba uśmiech twojego synka chyba wszystko ci wynagrodzi, prawda?;)

ja już mam obiadek na jutro ugotowaną-zupkę ogórkową, niestety mam system szykowania obiadków wcześniej, gdyż ganiając przy dwójce maluchów nie zawsze mam możliwość

Karola-napisz mi na maila adres pod który mam wysłać te rzeczy- paulina.pro@wp.pl - postaram się w tym tyg. ją wysłać, zobaczę jak się obrobię;)

Rurka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nową pracę

pozdrawiam i dobranoc,buziaki

Ostatnia edycja:
hej
nie dam rady was nadrobic, przez jakies 15-20min przebilam sie przze 3 pierwsze strony i wiecej to ni na moje sily i nerwy

made : dziekuje za zyczonka dla meza :) oby sie spelnily ;) hehehehe
just : zdrowka dla remika!
carola : pewnie pisalas jak fryzjer ale niestety nie dam rady tego sie doszukac

u nas dzien ok
jednyne podminowanie moralne to ze naparwa ekranu i klapy laptopa ...uwaga;. 680 euro!
niech sie w d**e cmokna, to wiecej niz sam kompuer warty!

zmykam spac, chcialam sie pochwalic tylko ze moje dziecko mi dzis (pozno dopieor przy kolacji) zaspiewalo piosenke... a ja oczy!!! i :
a skad ty znasz ta piosenke ??? :)
- ze szkoly :) pani spiewala :)
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DDDDDDUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAA!!!!!!! :)

pa!

nie no człowiekiem czasem targną mocne emocje... własna matka, na krwawicy wyhodowana tak człowieka wyprowadzi z równowagi, że spać nie można, cały czas drąży sprawę Paszteta, bo musiałam przenieść papiery z Gdyni, nie będę przecież jeździła do Gdyni na rozprawy, bo po pierwsze każdy taki wyjazd sporo kosztuje, nie bardzo mam się gdzie zatrzymać, to po drugie, a po trzecie i najważniejsze nie będę Remika ciągnąć na jeden dzień pobytu taki kawał :no: i się mamie nie spodobało,że dzisiaj tych papierów nie zaniosłam...

GDZIE JEST MÓJ ZENNNNNNN się pytam???? :szok: człowiek osiwieje przez własną matkę... :dry: no nic... pora się kłaść

dobrej nocy Wam życzę, ja jeszcze nasłu****ę Remusia, bo przy kąpieli zauważyłam, że oczka mu jeszcze łzawiły i gile mu przeszkadzały, mój biedny Żuczek :-(

Młoda :sorry: nie, zapytam pediatrę co ona mi na to powie, bo idę na kontrol, jak czegoś się dowiem to Ci napiszę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Just ja to bym prawie dostała opierdziel od lekarza ze nie sciagam napletka. POwiedział ze juz skonczył 3msc i powinno sie sciągac . Bo bedzie to musiał zrobić chirurg ;/ Lepiej Teraz ściągać niz pozniej jak bedzie kumaty: " i spyta mamo dlaczego tak mi robisz z siusiakiem ? " .

Ide spać dobranoc;*
;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry