• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlasnie o potwierdzenie mojego zamiaru wybrania sie do ginka juz dzisiaj mi chodzilo, MADE, KOCUREK. Ja mialam lyzeczkowanie nie tylko tuz po porodzie, ale tez w 4 dobie (krwotok), potem po 3 tygodniach (znowu krwotok).

reklama
Made no szkoda słów na taką siostrę-ciotkę, jeszcze ona chce być matką chrzestną? :szok: chyba :no:... już nie wspomnę o "przygodzie" jaka już miała miejsce, bo nie chcę znów podnosić sobie ciśnienia i przypominać sobie co przeżyłam w tamtej chwili :wściekła/y:

Kociątko należy Ci się wielki cmok :happy2: bo to właśnie była najlepsza rada jaką usłyszałam/przeczytałam :tak:

teraz przygarnijcie Boogie, dajcie kawusiu i cosik słodkiego i już będzie dobrze :-p:-D:-D:-D

Nie wiem, ale ja się czuję jakaś taka.......yyy
zagubiona :baffled: Potrzebuję tej kawy jak nigdy :))) A jeszcze się dowiedziałam, że opaska, którą potrzebuję do porodu kosztuje, tadammmmmmmmmmmmmmmmmmm: 130,00 zł. Zastanawiam się nad założeniem fundacji : "Pomóżcie made urodzić" :-D)))))

boogie Zagarniam Cię i pakuję do pyszczka Popularne ciągnące :-):-D:-D Zaraz to zalejemy kofeinką :-D

libby :shocked2: ojoj.... tyle razy brrrrrr..... ale do lekarza bym poszła tak czy siak :)))

made jaka opaska do porodu??? :huh:

Ostatnia edycja:
MADE, jaka opaska? Moze tez da sie ja refundowac jak ta moja nieszczesna orteze?

Tak, KOCURKU, ide, ide. Wlasnie probuje wydepilowac moje zgrabne nozki. Zapomnialam jak to boli. W ciazy moj Pan maszynka je traktowal dosc niedokladnie musze przyznac. Pewnie dlatego teraz depilator zapycha sie. Matko co za krzaczory!

Ostatnia edycja:
BOOGIE, hahahaha wrzucam zelki narazie

KOCURKU, do dwoch ostatnich bylam znieczulona na szczescie dla tego doktorka, ktory machal lyzeczka. Mogloby sie to dla niego skonczyc moja pieta na jego twarzy

Ostatnia edycja:
boogie :-):-):-D:-D:-D

libby po porodzie też powinni znieczulać.. - dodatkowe, bardzo nieprzyjemne doświadczenie zamiast już tulenia w ramionach maluszka... brrr....

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wierzę - napisałam długiego posta i mi wcięło........

Próbowałam Was doczytać od wczoraj, ale za dużo tego kurcze hehe :-)

Ja po wizycie u lekarza. Wszystko oki - szyjka długa zamknięta, łożysko w całości - więc krwawienie groźne nie było. Dzidzia waży 2380 g. Mam za mało wód - dzidzia nie ma niby miejsca, żeby się rozwijać - choć mam tak wielki brzuch, że nie wiem jak to możliwe....Fakt, że brzuch wąski - ale bardzo długi....Mam więcej pić, ale to wtedy internet będę musiała sobie zainstalować w kibelku chyba, bo mi pęcherz żyć nie da.

I mam bakterie w moczu niestety - dostałam lek za 42 zł! Masakra! Czy któraś z Was brała jakieś leki na takie bakterie i jakie to były? Bo mi się coś wydaje, że mój lekarz zawsze najdroższą wersję leku mi zapisuje...Sama już nie wiem.........

Muszę nastawić zupę - ale może uda mi się Was doczytać.

Wiolka już była u lekarza? Wróciła?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry