• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahaaa......dawać, dawać, jak na tacę w kościele :-)))))))) Znalazłam jedne za 68,00 zł :szok: to już coś :)))) Niechaj Teresa upadłości nie ogłosi.....

Lilu - pewno dostałaś tego drinka co ja :-D)))))) a niech go szlag i gęś i co tylko jeszcze.....bo pieniądze wydałam, a bakterii się nie pozbyłam ;) Są tabletki za 8 zł ;-) Tylko muszę poszukać nazwy :))) bo ja do tabletków to ostatnia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam wszystkich cieplutko bo pogoda przynajmniej u nas nie za ciekawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niby nie pada ale chlodno taka prawdziwa jesien. Co słychac??

U nas duuuuuzo zmian. po pierwsze byłam na urlopie w pl. Było super oczywiscie troche krótko ale fajnie. Byłam u lekarza w pl i potwierdził ze bedzie druga kobietka a na koniec pochwale sie Wam ze zmieniłam stan cywilny :)

Moze ktos kawusie preferuje??

GRATULACJE!!!Pochwal się zdjęciem czy coś:)

UWAGA, UWAGA

OGŁASZAM AKCJĘ "POMÓŻMY URODZIĆ ZYGMUSIA" :-D DATKI( WEDLE UZNANIA I SYMPATII DO KOLEŻANKI:-p) SKŁADAMY NA TACĘ, ZARAZ OBOK KRÓWEK I MAŁEJ KOFEINOWEJ :-D:-D:-D

Hhhahahaah:))))

Lil,współczuję...
A ja zasnęłam,wypociłam się i chyba czas podnieść 4 literki:)
No Kocie oczy oryginalee:)

Made czyli zostałam w ciula zrobiona z tym lekiem??? Już niestety go wykupiłam, bo czego się nie robi dla dzidzi...Ale jak mi bakterii nie usunie to nie wiem co...........

Oliwka witaj!!!!!

Lilu - nie no....może Twoje bakterie okażą się bardziej wyrozumiałe :-))))) Będzie dobrze!!!
A tymi pomiarami z USG to się nie sugeruj, ja już tu kilkukrotnie pisałam, jak to moje dzieci były przez ten sprzęt zminimalizowane :-) i to o ponad 700g

Made, Oliwka, Libby - dzięki! Wagą się nie martwię - myślę, że to dobra waga na ten tydzień - a potem to byle mnie nie rozerwało przy porodzie :-D Każda waga między 2 a 4 kg mnie zadowoli hehe .....

A ten lek no trudno - jakoś przełknę...A Ty Made pozbyłaś się w końcu tych bakterii??????

Libby ale ładne imię ma Twój SYNUŚ!!!!! Maciusie to fajne chłopaki hehe!!!!!!

Lilu - napiszę Ci to w telegraficznym skrócie, bo temat mojego pęcherza był na tym forum poruszany tak wiele razy, że zachciewa mi się z automatu do WC :-))))
Kiedy powtórzyłam badanie, bakterii okazało się być więcej, no więc mój dottore wypisał receptę na jakiś ostry antybiotyk, ale made coś tknęło, i powtórzyła na drugi dzień badanie, wcześniej wygotowawszy pojemniczek, podmywając się jedynie ciepłą wodą przed oddaniem cennego materiału....ale wody nie oszczędzałam - z 10 minut się tam polewałam :-) I co się okazało po południu ?????? Bakterii - brak !!!!!! Czyściutko i słomkowo :zawstydzona/y:

reklama
To i ja coś dodam od siebie w temacie moczu :-D - miałam w każdym badaniu bakterii raz więcej raz mniej i doktorek nie widział problemu :))))))) Ja też nie ;)))))) Te bakterie są ze mną od kiedy sięgam pamięcią hehe :))

Mała Czarna trenuje ssanie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry