• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zizi testuj - dobrze to wygląda!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&

Kocurku widzę, że energia i humor dopisuje!!!! :)))))))))))

U mnie pora na drzemkę, więc zamykam BB, bo inaczej nie usnę. BUZIAKI!

lili słodkiej drzemki :)))))))))) Mi się powieki zamykają, ale zrezygnowałam ze spania w dzień, bo w ogóle bym w nocy już nie spała ;-)

A w ogóle to co u licha z tym upałem??? Miało już nie być, a grzeje niemożliwie we Wrocku!!

Może bym parę pudeł popakowała dla przyzwoitości....

Uff....załatwiłam te pończochy :))))) Dwie za 68,00 zł. :-D)))
Ogłaszam oficjalne zamknięcie fundacji: "Zygmuś" :)))))

Lilu - śpij słodko, napiszę jeszcze tylko, że ja też wcześniej nie wygotowywałam pojemniczków, ale jakoś mnie tak podkusiło ;) Odnośnie swędzenia, to jakieś tam miałam, i jak się okazało, to śluz był sprawcą tych bakterii i świądu :/ Odstawiłam płyn do higieny intymnej i zaczęłam "Gabryśkę" często i długo kropić tylko ciepłą wodą. Pomogło :-D)))

Kocurek - że też Ci takie pomysły do głowy przychodzą :))))
Lepiej byś coś zjadła :-)

Zizzi - ja już wczoraj napisałam, że te boczki to jest naprawdę obiecujący objaw :)))) Kupuj testa i sikaj choćby dzisiaj :-p

Ostatnia edycja:
Raaaany ale słoń ze mnie... ledwie się do kuchni doczłapałam po czekoladę na gorąco :-D Nie no... teraz to ja muszę odpocząć, a nie jakieś pudła pakować :-p

maaaaade :-D:-D:-D koleżanko ja się śmiać nie mogę, bo pęknę!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie, że Olivki - ja od razu poznałam :-D)))))))))))

Zjem jabłko...może mi zgaga przejdzie :eek::rofl2: a później talerz żurku :)))))))))

Kocurek - ja myślałam, że za Tobą to tylko Grześki :-D:-D:-D)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry