• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LILU, no przeciez :-D

Zbieram sie do ginusia. Moj Pan juz jedzie po nas. Jeszcze tylko cycus, zmiana pieluszki, przebieranko i w droge.

Do potem :-)

reklama
Libby do potem!

Made ale niezłe jaja z tymi bakteriami! Może u mnie kurcze też kwestia pojemniczka? Ja nigdy nie wyparzałam - ani teraz ani w poprzedniej ciąży. 3 lata temu miałam zawsze pojemniczki z apteki, teraz dostaję takie flakoniki z laboratorium - one są szczelnie zamknięte i nie myślałam nigdy, żeby wyparzać...Ale następnym razem wyparzę! A powiedz czy u Ciebie też lekkie swędzenie było???

Kocurku kochany z tymi bakteriami to zawsze trochę cieplej no nie hehe?? :-D Ja parę razy już miałam nieliczne, dziś okazało się, że mam bardzo liczne hehe :-D A z tym wymiarami to fakt, że maluch w sam raz - ale ciekawe czy może być ZA MAŁO WÓD........Nie wiem czy czytać w necie czy nie czytać. Coś tam poczytam...

Witaj ZIZI! A testujesz czy jeszcze czekasz? Trzymam kciuki!

O nie...nic już o małowodziu nie czytam.....

Ostatnia edycja:
lili a doktorek podał ile tych wód? - u mnie rzekomo jest 8 czegośtam i podobno oki... a brzucho dość małe - 104cm w podskokach w 37tyg. :)))

zizi proszę uprzejmie się nie dołować :) :) :) :) :* :* :*

Kocurku ale mały brzuszek!!!!!! A ja ma wielki i mało wód - to ja już nic nie kumam. A ile tych wód to nie wiem - o liczby nie pytałam, bo nie wiedziałam, że to się jakoś mierzy hehe ....No w każdym razie postanowiłam się nie zamartwiać - za 2 tygodnie kolejna wizyta. A Ty to już chyba tylko jedna wizyta i koniec........Nie chce mi się wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!

No niestety, ale chyba po pracy pójdę do apteki i kupię ten test, a nawet dwa. Zrobię rano i może się dowiem czy mam na co liczyć czy tylko czekać na @:wściekła/y:

zizi pewnie.. idź, sprawdź i nie zadręczaj się :tak: A ja sobie tu potrzymam tymczasem &&&&&&&&&&&&&&& :) :) :)

lili to chyba będzie przedostatnia wizyta - teraz w poniedziałek, następna już pewnie w terminie porodu ;)))))

Ostatnia edycja:
lili do ostatniej wizyty (1 września) wszystkie planowe były co miesiąc, a dwa razy byłam ponadprogramowo, żeby sprawdzić, co i jak bo skurcze były silne :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry