• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Maja , Just :)

Cześć Lil i Just :-D
Ja dziś baluję:-D:-D:-D, ale nie wiem czy mi się chce, tyle szykowania. Wyszykować moje 3 księżniczki to nie lada wyzwanie:-D:-D:-D, a ja to jak zdąże.
Miłego, udanego weekendu dla wszystkich

milej zabawy , a gdzie idziecie ?? :))

ja jak zwykle niewyspana :/ jest coraz gorzej ... do tego doszly bole zeber i plecow na gorze
ehh oby do przodu , ale juz mam powoli dosc :/
kiedy ja sie wyspie ?? !! ;)))

reklama
Asionku za parę lat na pewno się wyśpisz hehe ;-) Oczywiście żartuję - ciąża ma się ku końcowi - a potem będziesz się z czasem dostosowywać do rytmu dzidzi, a dzidzia do Ciebie - po paru miesiącach powiesz, że nawet się w miarę wyspałaś. Ból żeber i pleców rozumiem - ja to miałam do 30 tc. - teraz mi odpuściło. Wydaje mi się, że to kwestia ułożenia dzidzi - spróbuj porobić ćwiczenia na plecy - jedno takie bardzo bezpieczne to leżysz na plecach - nogi w kolanach ugięte - i stopniowo podnosisz plecy i pupę - krąg po kręgu - a potem znowu kładziesz krąg po kręgu. Dla mnie rewelacja - naprawdę działa - ale nie wiem czy dobrze Ci to wytłumaczyłam kurcze...

Znalazłam takiego linka na youtube do tego ćwiczenia - i jeszcze inne tam są pokazane. POMAGA!
http://www.youtube.com/watch?v=r0U7pqOIb5c&feature=related

Ostatnia edycja:
czesc kochane...
wybaczcie ze nikomu nic nie napisze i tylko o sobie ale nie mam sily....
IWA co chwie budzila sie z placzem w nocy, ledwo zyje, glowa mi peka i mdli mnie strasznie, a najgorsze ze musze jechac kupic prezent dla Lukasza bratanicy( 4 dni starsza od iwy)bo jutro konczy 2 lata i idziemy na impreze urodzinowa....

Dzien dobry :-) U mnie posprzatane, miesko zapeklowane, zupka wstawiona, drugie pranie rozwiesze po cycusiowaniu, Maciusiowe pazurki czekaja do obciecia, ale to czysta przyjemnosc. Po idziemy na spacerek polaczony z malymi zakupami spozywczymi.

WIOLU, kochana wspolczuje i do tego nie masz jak odespac. A L. pracuje dzisiaj?

Czesc LIL, JUST, CAROLINKO ( kuruj sie)

EDIT:
Wczoraj nie bylo dwoch zdjatek w mojej sygnaturce. Dziwne

Ostatnia edycja:
Asionku za parę lat na pewno się wyśpisz hehe ;-) Oczywiście żartuję - ciąża ma się ku końcowi - a potem będziesz się z czasem dostosowywać do rytmu dzidzi, a dzidzia do Ciebie - po paru miesiącach powiesz, że nawet się w miarę wyspałaś. Ból żeber i pleców rozumiem - ja to miałam do 30 tc. - teraz mi odpuściło. Wydaje mi się, że to kwestia ułożenia dzidzi - spróbuj porobić ćwiczenia na plecy - jedno takie bardzo bezpieczne to leżysz na plecach - nogi w kolanach ugięte - i stopniowo podnosisz plecy i pupę - krąg po kręgu - a potem znowu kładziesz krąg po kręgu. Dla mnie rewelacja - naprawdę działa - ale nie wiem czy dobrze Ci to wytłumaczyłam kurcze...

Znalazłam takiego linka na youtube do tego ćwiczenia - i jeszcze inne tam są pokazane. POMAGA!
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży cz 3 - YouTube

to mnie pocieszylas :)
dzieki za linka porobie cwiczenia mam nadzieje , ze pomoze troche :)

czesc kochane...
wybaczcie ze nikomu nic nie napisze i tylko o sobie ale nie mam sily....
IWA co chwie budzila sie z placzem w nocy, ledwo zyje, glowa mi peka i mdli mnie strasznie, a najgorsze ze musze jechac kupic prezent dla Lukasza bratanicy( 4 dni starsza od iwy)bo jutro konczy 2 lata i idziemy na impreze urodzinowa....

o kurcze biedaku , moze jak mala bedzie miala drzemke to idz spac z nia ??

Heja...
Ja chora więc też się nie uzewnętrznię...ledwo zyję:(

zdrowka duzo !! kuruj sie :)

ja chyba sie poloze jeszcze ..

Zew natury wzywa i nie da się spać,nawet w chorobie.
Zaraz zbieram się na pyszne śniadanko do knajpki (z mężem) a potem idę upolować buty i torebkę:)))) Ten mój zew natury... :)

Dziewczyny nie mogę...normalnie ryczę :-(
W galerii zdjęć tej ogólnej mamaszymusia czy jakoś tak dodała zdjęcie maleństwa...i obok dwa grobu :-( normalnie czuje się teraz tak dziwnie...nie wiem kurde nie umiem obrać w słowa. To wstrząs zobaczyć coś tak smutnego :-(

Dzien dobry :-) U mnie posprzatane, miesko zapeklowane, zupka wstawiona, drugie pranie rozwiesze po cycusiowaniu, Maciusiowe pazurki czekaja do obciecia, ale to czysta przyjemnosc. Po idziemy na spacerek polaczony z malymi zakupami spozywczymi.

WIOLU, kochana wspolczuje i do tego nie masz jak odespac. A L. pracuje dzisiaj?

Czesc LIL, JUST, CAROLINKO ( kuruj sie)

EDIT:
Wczoraj nie bylo dwoch zdjatek w mojej sygnaturce. Dziwne

jaki pracus z ciebie !! az mi wstyd za siebie hehe

Dziewczyny nie mogę...normalnie ryczę :-(
W galerii zdjęć tej ogólnej mamaszymusia czy jakoś tak dodała zdjęcie maleństwa...i obok dwa grobu :-( normalnie czuje się teraz tak dziwnie...nie wiem kurde nie umiem obrać w słowa. To wstrząs zobaczyć coś tak smutnego :-(

matko :( Marcepanek nie wchodz na takie watki lepiej po co sobie i dziecku stresow dodawac
ja nic takiego nie ogladam od poczatku ciazy , unikam takich tematow i reportazy
nie dlatego , ze jakas zimna jestem czy cos , ale uwazam , ze teraz lepiej nie myslec o takich rzeczach i odseparowac sie na ten czas ...
okropne to jest i tyle :( nie wiem jak ktos moze zniesc cos takiego ..

reklama
Witam się poobiednio :) z kacem gigantem :))
Byłam wczoraj na imprezie urodzinowej w knajpie i pamiętam tylko, że cały czas mówiłam, że nie piję ... no i się napierdzieliłam pierwsza :)) hahahahhaha standard !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry