• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - ale u mnie ten stan trwa zdecydowanie dłużej :-D))))) Ale masz rację, lepiej niech siedzą jeszcze w brzucholkach :))))) to jest mocny argument
Jutro jadę do IKEI, muszę kupić szynę do zamocowania TV, bo od kilku miesięcy nie mogę się zebrać, a TV na komodzie, a w komodzie wielka dziura :-):-):-))))))

reklama
asionku a posypał się im system wczoraj i się porobiło... ja też kilka rzeczy wywalczyłam prawie za darmo, ale je straciłam, bo przedłużyli aukcje o 24h, oczywiście zostawiając wylicytowane dotychczas ceny :sorry:

no tak to lipa na calego :/
moze uda sie znalezc cos w podobnej cenie ? :)

Kocurek - :-D))))) hahahahaaaaa że też Ci się chciało szukać kochaną made :)))))))))))

Z moich ambitnych planów zrobienia czegoś pożytecznego nic nie wyszło :sorry: leżę i jęczę, czasami wstanę i tak mijają moje godziny...mam mega lenia i ogromne wyrzuty sumienia :/
Najgorzej sobie coś postanowić :-)

mam to samo :/ leze jak wieloryb hehe i sie tylko przekrecam , wlasnie wstalam po drzemce
ale ja juz forme stracilam chyba cala ... i to tak szybko z dnia na dzien hehe

Libbby moze witaminki dla kobiet w ciazy i mam karmiacych ?? :)
mnie juz meczy moj brzuch .. znaczy podoba mi sie bardzo i go lubie , ale jakos w ostatnich dniach ciezko mi z nim ..

asionku a mnie to najbardziej kochana zawartość męczy :-D Tak mi tam majstruje na dole, że ooooooojej ...!! Chyba zawzięcie ssie palec, bo czuję ciągle takie miarowe ruchy, ale przy okazji piąstki wciska w szyjkę :szok: Potem zaraz ma czkawkę i podskakuje, a wtedy z kolei się buntuje i mnie kopie :szok: A co ja winna..???? :-D:-D

MADE, tosz Ty powinnas na okladce jakiegos magazynu dla ciezarnych wyladowac. Taka lasencja.

ASIONEK, chyba wieloryba nie widzialas. Z tego co mi wiadomo, to taki sam z Ciebie przecinek z pileczka jak z MADE (I KOCUREK ?)
Jak mialam zlezc z fotela porodowego na lozko i nie bylam w stanie, to 2 pielegniarki, polozna, lekarz i moj Pan mnie dzwigali. Normalnie smiech na sali, a ja w placz, bom grubas

KOCURKU, ale slodko...

Libby - dziękuję Ci Kochana, ale wiesz jak to z tymi aparatami jest, tam zmniejszysz, tu powiększysz i efekty nawet, nawet :-)))) Ale ja pamiętam, ze Ty raczej chudzinka przed ciążą byłaś :confused: Możesz napisać ile ważyłaś w dzień porodu ?

Kocurek - jutro zaplanowałam sesję w plenerze :-p:-D:-D:-D))))))))
A ta mała Ci tam gmyra, bo widocznie te koronki Jej nie pasują :-))))))))))

Libby - hahhaaaa podaj, ale w kilogramach :-) Ja z Mańkiem ważyłam 73 kg, od razu mi zleciało 10, później 3 i.........stanęło :zawstydzona/y:

Libby - to my z tej samej początkowej startowałyśmy ;)))) Teraz przytyłam 10 kg, zobaczymy jak to będzie...mam ochotę iść w tym roku na sylwestra i wcisnąć się w moją raz założoną sukienkę, niezwykle seksowną :-D)))

Czytałam właśnie na Pudelku, że Victoria Beckham po dwóch miesiącach od porodu doszła już do rozmiaru O :eek: Chore to wszystko.......

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry