• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ma sie ten reflex :/ jak przyszlam to wszystkie poszly :((((

mam takie pytanko
musze ten wozek z Pl przeslac tutaj i teraz nie wiem jak go zapakowac ?? takiego kartonu wielkiego to ja nie znjade , a raczej mama :)
wymyslilam , ze mama kupi taka folie z babelkami i nia owinie kilka razy wszystko zaklei tasma i bedzie git ... myslicie , ze pomysl dobrey ?

Oliwka ty duzo wysylasz , zamawiasz :) jak kupowalas wozek np. uzywany to ja oni je przesylaja ??
moze cos podpowiecie ?? zaraz jeszcze zadzwonie do tej firmy kurierskiej , ale nie wiem czy mi pomoga ...

carola co do teori ja mam zamiar chodzic na wszystkie zajecia, a to z tego wzgledu ze wiem jak to jest sie uczyc w domu, Iwa chce to, lukasz to , a mi sie przypomni ze mam cos zrobic ...a tak te 30 h bede siedziec na teorii z ludzmi ktory tez chca sie uczyc a resztu doucze sie w domu...

a mnie mdli , ale jak narazie mdlosci sa takie jak w ciazy z Iwa czyli, czuje ze mi wszystko stoi w gardle ale nie wymiotuje

super , ze sie podobalo !!
no i racja lepiej tam sie uczyc niz w domu wiadomo zawsze cos cie rozproszy :)
oby mdlosci sie nie rozkrecily !!!

Kochane, mam pytanie. Mój Pan i Władca urodził się 20 września, mam możliwość urodzić wtedy Zygmusia, uważacie, że to dobry pomysł ? Jakoś mi tak nie daje to spokoju :eek:

ja bym brala ta date :) super prezent bedzie jak sie uda !! :) jejku to juz takk niedlugo !!!!!!!!!!!!!!!!!

witam się i ja :)

lece zrobić badania z krwi, zołądek i jelita nie odpuszczają, znów zacznie się jazda po prywatnych gastrologach....jak ja tego nie cierrrpię :(

kurcze , ze tez tak sie meczyc musisz :(((

Maciuś w przedszkolu coraz lepiej - choć wczoraj podobno płakał - miał kryzys. I dziś ja musiałam go odprowadzić - i też płakał (przy tacie nie płacze już) - ale to może dlatego, że w szatni jeden chłopczyk głośno płakał i wiadomo, że to się udziela mocno....

Kurka nie jestem na żadnym wątku typowo ciążowym, więc zagadnę tu - czy na moim etapie ciąży bóle podbrzusza jak na @ są normalne, spoko i oki? Bo ostatnio zawsze w nocy mam takie coś i potem leżę i się zastanawiam ki czort...

super , ze Macius coraz lepiej :)
juz na tym etepie to roznie moze byc :/
ja to nawet kilka razy skurcze zaliczylam :/ rozne bole , ciagniecia to norma , w koncu organizm sie przygotowuje do h zero :))
ale zapytaj gina jeszcze

Cześć :)

Jakich ja mam sąsiadów:shocked2: co wieczór a w zasadzie noc tak głośno słuchają muzyki, że u mnie tylko basy dudnią :/ nic nie pomaga, ani proszenie, ani grożenie, ani pukanie w kaloryfer :/ Najgorsze jest to, że Ł. wstaje do pracy przed 6 i później pół dnia jest nieprzytomny :/
Po dokumenty do tej pracy w windykacji nie poszłam :-D
)

kurcze dobrze , ze niedlugo juz jada do szkol :/

staram sie zachowac ZEN ale jest mi bardzo ciezko gdyz zniszczylam w pralce ( cholera napisane jak byk ze mozna prac w 30 a sie pofilcowalo cholerstwo) poldusiowy sweter cieplutki na zime, taki jakis mniejjszy sie wydaje... wszystko byloby ok gdyby nie to ze to byl naparwde piekny sweter i kosztowny... na codzien mu takich nie kupuje a ten akurat jeden taki cieply na zime mowie a niech ma dziecko... I JAJO wielkie.... normalnie wrzoda przez to dostane... gdyby on go zniszczyl podarl porysowal - rybka! zupelnie na to nie zwracam uwagi, nienawidze stresowania dzieci czystoscia ubran, bo nowe bo to bo tamto uwazac oczy woikol glowy itp., ... Ale ze z wlasnej glupoty i lenistwa (moglam wyprac recznie) to normalnie mam ochote sobie drewniana linijka po paluchach dac...!

ehhh skad znam ten bol :/
raz mojemu wsadzilam super sweter za kupe kasy i tez sie skurczyl tak , ze zostal z niego rozmiar dla jakiegos maluszka :szok:
do tego wlasnie sie twardy zrobil , a byl taki milusi ...
moze dla 2 bebe bedzie ?? :))))

Dlaczego ja dostaję na maila codziennie zaproszenia do jakichś portali towarzyskich ?? :szok:

hehe mam to samo
juz mnie cos trafia jak wlaze na poczte , a tam milion wiadomosci i reklam :/

Oliwka udanej rocznicy !! :) i fajnie , ze kaska idzie :)

:-)

!!! Wiolu najserdeczniejsze gratulacje!!!

Jak w koncu zebralam sie, zeby tu skrobnac, to akurat wszystkie polazly. eh...

Ostatnia edycja:
libby ty mi sie tak nie usmiechaj tylko opowiadaj... wieki cie nie bylo
asionek folia bombelkowa i taka gruba ciemna tasma i wytrzyma...mi np tak przyslali fotelik rowerowy.nawet ryski na nim nie bylo.
pokaz jaki wozek masz, link jakis czy cos?

Powróciłam z urzedu pracy, oczywiście dla nauczycieli nie ma nic!:wściekła/y:

Asionek powinno być ok, grubo folią i tyle :)

Libby wieki Cie nie było, jak tam Maleństwo??

Lece robić obiad: dzisiaij bitki w sosie, buraczki zasmażane i pyrki :D

Ostatnia edycja:
WIOLU, nie wiem od czego zaczac. Juz jest dobrze jesli o mnie chodzi, a z Maciusiem caly czas jest ok

RURECZKO, Macius rosnie i rozwija sie swietnie. Wazy 5540g i jest dlugasny. Ciuszki nosi rozmiar 68/74. hehe moj wielkoludek :-) Robi syrenke, usmiecha sie i guga. W ogole trafil nam sie wesoly egzemplarz- sikamy ze smiechu jak zrobi jakas mine i zasmieje sie w glos.

liby to swietnie ze jestescie tacy szczesliwi, no i ze maluszek tak ladnie sie chowa...zagladaj do nas czesciej bo martwimy sie o ciebie...

rurka ozesz no... a obiad napewno bedzie pyszny uwielbiam bitki:-)

reklama
no i dupa :/ dzwonie wlasnie po firmach i kaza w karton zapakowac ... skad kuzwa wziasc taki wielki karton ??? !!!
folia odpada :((((
ehhh cos czuje , ze bede miala teraz niezly problem :(((
a wozek miec musze !!!

libby ty mi sie tak nie usmiechaj tylko opowiadaj... wieki cie nie bylo
asionek folia bombelkowa i taka gruba ciemna tasma i wytrzyma...mi np tak przyslali fotelik rowerowy.nawet ryski na nim nie bylo.
pokaz jaki wozek masz, link jakis czy cos?

no widzisz a do Fr nie chca brac w folii :(
nie wiem ja ten wozek sie nazywa , siorka go w smyku kupowala , widzialam go jest szaro , pomaranczowy :) ladny i super sie prowadzi to najwazniejsze :)
jak dojedzie w koncu to zrobie foty napewno !

Powróciłam z urzedu pracy, oczywiście dla nauczycieli nie ma nic!:wściekła/y:

Asionek powinno być ok, grubo folią i tyle :)

Lece robić obiad: dzisiaij bitki w sosie, buraczki zasmażane i pyrki :D

ehhh szkoda , ze nic nie ma :(
wow jaki obiadek podziel sie :))

WIOLU, nie wiem od czego zaczac. Juz jest dobrze jesli o mnie chodzi, a z Maciusiem caly czas jest ok

RURECZKO, Macius rosnie i rozwija sie swietnie. Wazy 5540g i jest dlugasny. Ciuszki nosi rozmiar 68/74. hehe moj wielkoludek :-) Robi syrenke, usmiecha sie i guga. W ogole trafil nam sie wesoly egzemplarz- sikamy ze smiechu jak zrobi jakas mine i zasmieje sie w glos.

moze jakies foteczki ?? :))
spory chlopak z niego , fajnie , ze tak ladnie rosnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry