mademoiselle
Fanka BB :)
Ja też uciekam...zrobię coś pożytecznego może 
Przyjdę później
))) Miejcie się cudnie dziewczynki :*

Przyjdę później
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

carola co do teori ja mam zamiar chodzic na wszystkie zajecia, a to z tego wzgledu ze wiem jak to jest sie uczyc w domu, Iwa chce to, lukasz to , a mi sie przypomni ze mam cos zrobic ...a tak te 30 h bede siedziec na teorii z ludzmi ktory tez chca sie uczyc a resztu doucze sie w domu...
a mnie mdli , ale jak narazie mdlosci sa takie jak w ciazy z Iwa czyli, czuje ze mi wszystko stoi w gardle ale nie wymiotuje
Kochane, mam pytanie. Mój Pan i Władca urodził się 20 września, mam możliwość urodzić wtedy Zygmusia, uważacie, że to dobry pomysł ? Jakoś mi tak nie daje to spokoju![]()
witam się i ja
lece zrobić badania z krwi, zołądek i jelita nie odpuszczają, znów zacznie się jazda po prywatnych gastrologach....jak ja tego nie cierrrpię![]()
Maciuś w przedszkolu coraz lepiej - choć wczoraj podobno płakał - miał kryzys. I dziś ja musiałam go odprowadzić - i też płakał (przy tacie nie płacze już) - ale to może dlatego, że w szatni jeden chłopczyk głośno płakał i wiadomo, że to się udziela mocno....
Kurka nie jestem na żadnym wątku typowo ciążowym, więc zagadnę tu - czy na moim etapie ciąży bóle podbrzusza jak na @ są normalne, spoko i oki? Bo ostatnio zawsze w nocy mam takie coś i potem leżę i się zastanawiam ki czort...
Cześć
Jakich ja mam sąsiadówco wieczór a w zasadzie noc tak głośno słuchają muzyki, że u mnie tylko basy dudnią :/ nic nie pomaga, ani proszenie, ani grożenie, ani pukanie w kaloryfer :/ Najgorsze jest to, że Ł. wstaje do pracy przed 6 i później pół dnia jest nieprzytomny :/
Po dokumenty do tej pracy w windykacji nie poszłam
)
staram sie zachowac ZEN ale jest mi bardzo ciezko gdyz zniszczylam w pralce ( cholera napisane jak byk ze mozna prac w 30 a sie pofilcowalo cholerstwo) poldusiowy sweter cieplutki na zime, taki jakis mniejjszy sie wydaje... wszystko byloby ok gdyby nie to ze to byl naparwde piekny sweter i kosztowny... na codzien mu takich nie kupuje a ten akurat jeden taki cieply na zime mowie a niech ma dziecko... I JAJO wielkie.... normalnie wrzoda przez to dostane... gdyby on go zniszczyl podarl porysowal - rybka! zupelnie na to nie zwracam uwagi, nienawidze stresowania dzieci czystoscia ubran, bo nowe bo to bo tamto uwazac oczy woikol glowy itp., ... Ale ze z wlasnej glupoty i lenistwa (moglam wyprac recznie) to normalnie mam ochote sobie drewniana linijka po paluchach dac...!

Dlaczego ja dostaję na maila codziennie zaproszenia do jakichś portali towarzyskich ??![]()

libby ty mi sie tak nie usmiechaj tylko opowiadaj... wieki cie nie bylo
asionek folia bombelkowa i taka gruba ciemna tasma i wytrzyma...mi np tak przyslali fotelik rowerowy.nawet ryski na nim nie bylo.
pokaz jaki wozek masz, link jakis czy cos?
Powróciłam z urzedu pracy, oczywiście dla nauczycieli nie ma nic!
Asionek powinno być ok, grubo folią i tyle
Lece robić obiad: dzisiaij bitki w sosie, buraczki zasmażane i pyrki![]()
WIOLU, nie wiem od czego zaczac. Juz jest dobrze jesli o mnie chodzi, a z Maciusiem caly czas jest ok
RURECZKO, Macius rosnie i rozwija sie swietnie. Wazy 5540g i jest dlugasny. Ciuszki nosi rozmiar 68/74. hehe moj wielkoludek :-) Robi syrenke, usmiecha sie i guga. W ogole trafil nam sie wesoly egzemplarz- sikamy ze smiechu jak zrobi jakas mine i zasmieje sie w glos.