jestem jestem

hej
made : jak milo ze KTOS sie o mnie dopytuje
wczoraj juz sie nie pojawilam, bo sie kapalam,pozniej malego i neispodziewanie wrocil maz bo sie korek odblokowal i taksowka dojechala wczesniej niz palnowalam

no a pozniej to juz mi maz kreatywnie czas zorganizowal

hihihihiihihihihihihihhi
made : bedzie dobrze! jak chcesz zeby byl 20 ze wzgledow symbolicznych to przekabac caly personel!!! maz sie na pewno ucieszy!
dostanie piekny prezent na urodziny

a jesli nie chcecie miec do konca zaplanowanej daty to wiesz jak mozna zrobic, zeby choc troche o dacie wyjscia na swiat los zadecydowal ...? Dr zazwyczaj proponuje 2-3 daty na cesarke, kiedy ma dyzur, lzejszy dzien, kiedy rodzice tez moga np w 2ke sie pojawic
zrob paski z dwoma lub 3 datami (ile bedziesz miec do wyboru) i daj mezowi do wyciagniecia na prezent urodzinowy

albo maniusiowi
mama : zagladaj czasem!!!!!!!!!! chetnie sie dowiemy co u ciebie i skosnookich slychac! nie znikaj tak, przeciez nie musisz byc na biezaco kazdego dnia,zeby czasem dac znak zycia, napisac co u was nowego

przeciez nas to interesuje !

)))
carola : super ze terapia udana i &&&&&&&&&&&& za zastrzyk gotowki
staram sie zachowac ZEN ale jest mi bardzo ciezko gdyz zniszczylam w pralce ( cholera napisane jak byk ze mozna prac w 30 a sie pofilcowalo cholerstwo) poldusiowy sweter cieplutki na zime, taki jakis mniejjszy sie wydaje... wszystko byloby ok gdyby nie to ze to byl naparwde piekny sweter i kosztowny... na codzien mu takich nie kupuje a ten akurat jeden taki cieply na zime mowie a niech ma dziecko... I JAJO wielkie.... normalnie wrzoda przez to dostane... gdyby on go zniszczyl podarl porysowal - rybka! zupelnie na to nie zwracam uwagi, nienawidze stresowania dzieci czystoscia ubran, bo nowe bo to bo tamto uwazac oczy woikol glowy itp., ... Ale ze z wlasnej glupoty i lenistwa (moglam wyprac recznie) to normalnie mam ochote sobie drewniana linijka po paluchach dac...!