• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka niefajnie... A ja miałam kiedyś sąsiadkę nad sobą - biedną dziewczynę rodzice zmuszali do parogodzinnych wieczornych treningów gry na skrzypcach - miesiącami leciały same GAMY :szok:

reklama
Na szczęście to tylko do końca września bo później pojadą na studia i będzie spokojniej :D

Made strasznie mało Ci zostało... ale fajnie i strasznie zazdroszczę :zawstydzona/y:

Lil dziękuję kochana :) A Maciuś się przyzwyczai do przedszkola, wrzesień jest trudnym miesiącem dla przedszkolaków, wiem z doświadczenia. Ale dzieciaczki płaczą tylko chwilkę, zwłaszcza jak widzą rodziców. Jak tylko rodzice wyjdą to zajmują się zabawą i po krzyku, są oczywiście wyjątki, ale trzeba być dobrej myśli :)

Karolina i jak zastanowiłaś się czy iść na casting? :D

ooo już moja windykacja wydzwania:-D nie odbieram:-D:-D:-D

Rurka odbierz i uczciwie powiedz,że nie...lepiej to wygląda.
Nie wiem co z castingiem...chcesz jechać ze mną?:)))
Podbijemy świat:)

Lilu - szczerze....to do mnie nie dociera :szok:

rureczka - już niedługo, sytuacja się zmieni i to ja będę zazdrościć Tobie ;-)

A czemu jeszcze jos nie przyszła ???

Ostatnia edycja:
Mamy dzisiaj 2 rocznicę poznania się:) Mąż mi cukruje aż miło:)))))
Idę do wanny pełnej piany,ubiorę się i jadę do biura.
Do później:)

Carola ja już im mówiłam wczoraj, że do poniedziałku nie mogę podjąć dezyzji, bo idę na rozmowę do przedszkola... toż dzisiaj piątek a nie poniedziałek :)
A na casting ja jak najbardziej, najpierw dlaczego ja, później trudne sprawy a na koniec może jeszcze gdzieś nas zaangażują:-D

jestem jestem :) hej :)

made : jak milo ze KTOS sie o mnie dopytuje :)

wczoraj juz sie nie pojawilam, bo sie kapalam,pozniej malego i neispodziewanie wrocil maz bo sie korek odblokowal i taksowka dojechala wczesniej niz palnowalam :) no a pozniej to juz mi maz kreatywnie czas zorganizowal :)
hihihihiihihihihihihihhi

made : bedzie dobrze! jak chcesz zeby byl 20 ze wzgledow symbolicznych to przekabac caly personel!!! maz sie na pewno ucieszy!
dostanie piekny prezent na urodziny :)
a jesli nie chcecie miec do konca zaplanowanej daty to wiesz jak mozna zrobic, zeby choc troche o dacie wyjscia na swiat los zadecydowal ...? Dr zazwyczaj proponuje 2-3 daty na cesarke, kiedy ma dyzur, lzejszy dzien, kiedy rodzice tez moga np w 2ke sie pojawic
zrob paski z dwoma lub 3 datami (ile bedziesz miec do wyboru) i daj mezowi do wyciagniecia na prezent urodzinowy :)
albo maniusiowi :)

mama : zagladaj czasem!!!!!!!!!! chetnie sie dowiemy co u ciebie i skosnookich slychac! nie znikaj tak, przeciez nie musisz byc na biezaco kazdego dnia,zeby czasem dac znak zycia, napisac co u was nowego :) przeciez nas to interesuje ! :))))

carola : super ze terapia udana i &&&&&&&&&&&& za zastrzyk gotowki

staram sie zachowac ZEN ale jest mi bardzo ciezko gdyz zniszczylam w pralce ( cholera napisane jak byk ze mozna prac w 30 a sie pofilcowalo cholerstwo) poldusiowy sweter cieplutki na zime, taki jakis mniejjszy sie wydaje... wszystko byloby ok gdyby nie to ze to byl naparwde piekny sweter i kosztowny... na codzien mu takich nie kupuje a ten akurat jeden taki cieply na zime mowie a niech ma dziecko... I JAJO wielkie.... normalnie wrzoda przez to dostane... gdyby on go zniszczyl podarl porysowal - rybka! zupelnie na to nie zwracam uwagi, nienawidze stresowania dzieci czystoscia ubran, bo nowe bo to bo tamto uwazac oczy woikol glowy itp., ... Ale ze z wlasnej glupoty i lenistwa (moglam wyprac recznie) to normalnie mam ochote sobie drewniana linijka po paluchach dac...!

Ostatnia edycja:
reklama
Made do mnie też nie dociera, że masz za 11 dni urodzić!!!!!!!!! Normalnie cały czas mam ciary!!!!!!!!

Jos witaj kochana!!!!

Oliwka to miłego świętowania!!!!!!! Mój m dziś w domku został, bo chory i nawet mi się miły klapsik w pupkę dostał hehe :-D

Ja powoli uciekam do książki - ale póki Maciuś nie wróci to postaram się zaglądać!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry