• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos...ja kupiłam kozaczki w zeszłą zimę,z Włoch za ponad 500zł (warte ok 1000zł) a moja Roszpuneczka je zeżarła!!!!!!!!!!!
Potem drugie z Zary kozaki... :(
A wiesz,ja mam taką zdolność,że coś pięknego i nowego zaraz zafarbuję:)
Na 15 rzeczy w pralce ta jedna jest zniszczona:)
Umyłam się i ubieram powoli.
Któraś z formowiczek miała jak ja problem z łojotokowym zapaleniem skóry...otóż dostałam maść od dermatologa,zaczęłam smarować 6dni temu i WSZYSTKO zniknęło,nawet śladu nie ma :-D,jak mogę pomóc z nazwą to proszę pisać...
Mój złuszczony nos zniknął:) hurraaaaaaaa

Kasa idzie:)

made tia.. akurat... hehe... A w ogóle to ciekawa sprawa, bo im dalej w ciąży tym więcej tych zaproszeń - a jak nie miałam brzucha to się nikt nie interesował hahaha :-p

caroline - wszystkiego naj z okazyji drugiej rocznicy poznania się :-D, owocnej miłości
tlo26dq.gif
i ten tego tam ;-)A co do tej maści, tow iem, moja sis też miała na to i tez pomogła, maść jest na sterydzie nie można jej zbyt długo i często stosować, sucha skórka na nosie powróicła po ok 2 tyg , ale może ciebie to nie bedzie dotyczyło ... hm.... słabe pocieszenie
lilku - u mnie to nie jest z nerwów, to sie dzieje odkad mi wyrostek usuneli 3 lata temu :-( głupie ciule :wściekła/y:

kupiłam se fajansiarską doniczkę, taką starodwaną i siem cieszem:-) ... tylko teraz cza kwiotka przesadzić, no i cza sie ubrudzić, to siem już mniej cieszem ;)
o 13.30 mam dentystke sadystke i też siem nie cieszem , ale jest fajna i miła to sie troche cieszem ... hahahha jaki bzesens

Mama wyłaź z krzaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak tam wparze do tego Poznania /??!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
carola : chcesz mnie dobic ...? z mojej pralki tez tylko sweter zniszcozny... normlalnie doszlam do punktu w ktorym sie zastanawiam czy lepiej by bylo zeby JAKAS SILA wskrzesila jezusa, czy poldusiowy sweter diora ;))

Palemko i nie da się tego naprostować?? No faktycznie głupie ciule - ręce opadają, bo komu mamy ufać w kwestii swojego zdrowia jak nie lekarzom?????????

Made a na wieczór może klepanie po pupce????? Czy za mało kreatywne???? A w ogóle jak Jos o tym sweterku napisała to mi się Twój zbity kubek przypomniał - udało Ci się kupić drugi??????

I co jeszcze miałam napisać???????? Dyskusja dziś taka żywa, że zapomniałam!

Kocurek - to nie sam brzuch - mnie nikt nie zaprasza :-D))))))) Jak nic to te Twoje usta :)))))

Olivka - super, że się udało z pożyczką ;)))

Palemko - :-D)))) TY jak nikt potrafisz tak cudnie ogródkowo wyjaśnić gdzie tkwi problem :))))))))))

hahahahahaaaaaaahahaha joooossss poturlałam się ze śmiechu, znaczy się tylko przewalam z boku na bok :-D:-D:-D Przepraszam, mam nadzieję nie urażać niczyich uczuć religijnych, ale nie mogę :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
:-) kocurek : ano taki wisielczy humor mnie dopadl ;))))

palemka : heeeej :)

ja tez sie nie moge ogarnac w czytaniu i skupic i przegapiam rozne info bo ciagle cos robie...

carola : GRATKI wspolnych 2 lat no i pozyczki tez :)))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry