Czarny Kocur
Made by Made :*
hahahahahahahaha 
maaade ja się śmiać przez to brzucho nie mogę, a Ty nie masz litości po prostu hahahahaha 

maaade ja się śmiać przez to brzucho nie mogę, a Ty nie masz litości po prostu hahahahaha 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oj nie macie serca dziewczyny 

moja droga (nie tania) koleżanko
trzymam kciuki za dobre wieści u Dottore &&&& Głaszcz Zygmusia ode mnie tak czule 

ja to zgłoszę hahahaha
chyba jak wszystkie dzieci wykarmimy 

maran : HEJ ty tez dalas sie wrobic i zpauscilas wlosy dla meza?)) czy po prostu TEZ lubisz krotkie?
co u was, jak dziewczynki? jak wam dzien mija?
A my przed chwilką wróciliśmy od lekarza ,mała zaszczepiona ,kluseczka 7kg już waży i ogólnie super. 6tygodni spokoju ,a potem następne szczepienie. Się śmiałyśmy z pielęgniarką bo ona tydzień po mnie urodziła :-)
Aż się dziwie ,że dałam się namówić małemu na spacer bo wieję u nas niemiłosiernie i strasznie zimno...brrrr a jeszcze tydzień temu było słonko.
co u was, jak dziewczynki? jak wam dzien mija?
Kochane, bardzo dziękuję za kciuki i słowa pocieszenia, jakoś tak mnie pozytywnie nastawiły, ale i tak cesarka będzie(( nie chcą ryzykować...
Poza tym wszystko OK, jutro muszę umówić termin cięcia, a ja nic nie wiem na ten temat, jestem zielona

eeeee.. i myślisz, że ja bym z TOBĄ teraz po plaży śmigała W STROJU ????? Aleś wymyśliła..!!! Widziałam Twoje fotki i wrócimy do tematu za parę miesięcy 

Nie mogę wyłączyć WI-FI