• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek : tyle kawy ile chcesz! DOBREJ DOBREJ! koszule dostanie made, a ty 2 lazienki ;))))))))))))))))

just : a ciebie tez zaprosze :) a pewnie ze tak !!!!!! :)
ale bylby fajny babiniec :)

dziewczyny ja uciekam, kapac sie bo maly tak sie cicho bawi z enie musze tego odkladac na 20 ;) a maz juz jedzie z lotnsika, fakt ze korki, ale jedzie :)
buizole szalone moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahaha koleżanko Made wyczuwam lekką drwinę :-p :-D moja droga (nie tania) koleżanko :-D trzymam kciuki za dobre wieści u Dottore &&&& Głaszcz Zygmusia ode mnie tak czule :tak:

Kocurro to lekki rozbój takie podkradanie fal :-p:-D ja to zgłoszę hahahaha

Jos W I N O???? :szok: chyba jak wszystkie dzieci wykarmimy :-D:-D:-D

maran : HEJ ty tez dalas sie wrobic i zpauscilas wlosy dla meza? :))) czy po prostu TEZ lubisz krotkie?

co u was, jak dziewczynki? jak wam dzien mija?

no dokładnie tak, lubiłam moje krótkie włosy, ale mąż woli długie (nie wiem co te chłopy widzą w tych długich włosach) wiec mam długie ale też zawsze zwiazane bo mi rozpuszczone zwyczajnie przeszkadzają, wiec nawet jak fryzure zrobie to zaraz zwiąże i duuuupa z fryzury....

Kocurku oczywiście, że pokaże :)
Mam taką:
Zobacz załącznik 388881

wow sliczna fryzurka !! :))

A my przed chwilką wróciliśmy od lekarza ,mała zaszczepiona ,kluseczka 7kg już waży i ogólnie super. 6tygodni spokoju ,a potem następne szczepienie. Się śmiałyśmy z pielęgniarką bo ona tydzień po mnie urodziła :-)
Aż się dziwie ,że dałam się namówić małemu na spacer bo wieję u nas niemiłosiernie i strasznie zimno...brrrr a jeszcze tydzień temu było słonko.

fajnie , ze juz po i kluseczka zaszczepiona :)
u ciebie za zimno u mnie za cieplo tak zle i tak niedobrze hehe
moge oddac z 10 stopni :)

co u was, jak dziewczynki? jak wam dzien mija?

ja dopiero wstalam po drzemce :) wykancza mnie juz ten upal na maksa , sil brak i ociezala jeszcze bardziej jestem niz normalnie :/

kurcze co za babsko :/ mogla choc dac znac przeciez lba jej bys nie urwala , a tak bys juz mogla kogos szukac ...
oby cos sie znalazlo !! znaczy nie cos , a ktos sorki zamotana jestem :)

Kochane, bardzo dziękuję za kciuki i słowa pocieszenia, jakoś tak mnie pozytywnie nastawiły, ale i tak cesarka będzie :((( nie chcą ryzykować...
Poza tym wszystko OK, jutro muszę umówić termin cięcia, a ja nic nie wiem na ten temat, jestem zielona

dobrze , ze powazni sa i ryzyka na sile nie beda podejmowac ! najwazniejsza jestes ty i dziecko
bedzie dobrze :) przynejmniej nie bedziesz czekac na rozpoczecie akcji tylko dokladnie poznasz dizen i godzine kiedy zobaczysz malenstwo :) zawsze sa jakies plusy :)

Kocurek dawaj do mnie :) tylko bikini nie zapomnij :)) bedziemy na plazy szalec

reklama
asionek :-D:-D eeeee.. i myślisz, że ja bym z TOBĄ teraz po plaży śmigała W STROJU ????? Aleś wymyśliła..!!! Widziałam Twoje fotki i wrócimy do tematu za parę miesięcy :-D:-D

boogie na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że mój obecny laptop SAM wyszukuje i łapie najsilniejszy, niezahasłowany sygnał :-p Nie mogę wyłączyć WI-FI

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry