marcepanek : u nas pochmurnie ale beda jakies 20-22 stopnie, ale i tak maly sie bawi w domu...przedszkole, zmiana rytmu tak go zmeczyly ze nie ma ochoty wyjsc, bawi sie w pokoju i to w bardzo spokojne, nieenergiczne zabawy
za to ja mam problem rece mi opadaja... w maju zaczely mi sie porblemy, pozniej skurcze, znalazlam pomoc do domu
kobietka miala wrocic we wrzesniu, jesczze we wakacje do mnie dzwonila, ze pamieta, ze bedzie i co? wrocilam odczekalam weekend jak tylko ruszyla skzola dzownie, zostawiam wiadomosci i CISZA!
ludzie sa niepowazni... jak znalazla cos innego wmiedyzczasie blizej jej domu (tu dojezdzala lacznie jakeis 40minut) to moglaby choc miec odwage powiedziec ze zmienila prace,z e rezygnuje.. albo juz tego chamka smsa wyslac! a ja czekam jak glupia i rezultat jest taki ze boli mnie brzuch po przejsciu 100m, mam zakaz sprzatania, noszenia podnoszenia, odkurzac nie moge od maja!!!!!!!!!!!( mamy wykladziny wiec na dodatek potzreba sily!)
ok. 15 niewyprasowanych koszul meza ( nie ma zadnej na natsepny tydzien) a ja nie mam nikogo bo lojalnie czekalam na babke
i teraz musze znow na szybko kogos szukac... a wcale tak latwo do takich prac kogos nie jest znalezc... i rece mi opadaja bo mam wybor albo patrzrec jak sie syf pietrzy w domu, nie balagan, tylko SYF albo zakasac rekawy i mimo bolu brzucha, podjac ryzyko i szorowac wanne podlogi i inne...
szlag mnie trafi, na dodatek poslki portal nie chce mnie zalogowac i nie moge zlozyc nowego ogloszenia...polke bym zatrudnila na czarno, bo nie mam ani ochoty, ani czasu i energii teraz lazic po adminsitracjach i zatrudniac kogos, zalatwiac papiery i inne... normalnie SZOK