• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka oj tam - patrz made wczoraj odważnie pokazała niejeden księżyc w pełni :-D Ale naprawdę - urocza taka fryzurka, szkoda, że ja nie mam twarzy do czegoś takiego...

Kocurek ja nie lubię aż tak krótkich włosów ale nie miałam wyjścia- po ostatnich blond eksperymentach włosy miałam tak zniszczone, że tylko krótkie cięcie mogło je uratować:zawstydzona/y:

kocurek : o! dobry pomysl :)

rurka : Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! Ja uwielbiam krotkie fryzurki, nosilam kiedys takie podobne, ta jest SUPER. Do 21 roku zycia mialam czesto krotkie fryzurki i takie mi pasuja najlepiej. A pozniej poznalam F. i glupia sie zgodzilam zapusic bo on lubi dlugie. A i tak ciagle je wiaze, bo mi nie pasuja po prostu... Ale jakos w tym jendym nie moge sie przelamac i zrobic po sowjemu ;)
on naparwde nie cierpi krotkich wlosow... jakos nie mam ochoty zbey wlasny mezowaty patrzyl na mnie jak na faceta, uszanuje jego fobie :)
moze kiedys sie przekona?...?

rurka bosko! Nie chwaliłaś się tu nam ,że zajmujesz się modelingiem :-)

A my przed chwilką wróciliśmy od lekarza ,mała zaszczepiona ,kluseczka 7kg już waży i ogólnie super. 6tygodni spokoju ,a potem następne szczepienie. Się śmiałyśmy z pielęgniarką bo ona tydzień po mnie urodziła :-)
Aż się dziwie ,że dałam się namówić małemu na spacer bo wieję u nas niemiłosiernie i strasznie zimno...brrrr a jeszcze tydzień temu było słonko.

rurka : Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! Ja uwielbiam krotkie fryzurki, nosilam kiedys takie podobne, ta jest SUPER. Do 21 roku zycia mialam czesto krotkie fryzurki i takie mi pasuja najlepiej. A pozniej poznalam F. i glupia sie zgodzilam zapusic bo on lubi dlugie. A i tak ciagle je wiaze, bo mi nie pasuja po prostu... Ale jakos w tym jendym nie moge sie przelamac i zrobic po sowjemu ;)
on naparwde nie cierpi krotkich wlosow... jakos nie mam ochoty zbey wlasny mezowaty patrzyl na mnie jak na faceta, uszanuje jego fobie :)
moze kiedys sie przekona?...?

jos i ja tak samo :tak:

Rurka slicznie

Kocurek - ja Ci zaraz pokażę gwiazdki :-D))))))))))))))

Kochane, bardzo dziękuję za kciuki i słowa pocieszenia, jakoś tak mnie pozytywnie nastawiły, ale i tak cesarka będzie :((( nie chcą ryzykować...
Poza tym wszystko OK, jutro muszę umówić termin cięcia, a ja nic nie wiem na ten temat, jestem zielona

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry