• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Yyyy.....ja dalej milczę.
Napisałam mega posta i mi kurde padł internet, może i dobrze bo bym prawdopodobnie wisiała na szubienicy :-)))) Przepraszam bardzo, ale popieram moją Koleżankę Kocurkową w 100% czystego spirytusu :)))))))))
Najważniejsza jest Kochane moje: dyplomacja i minimum taktu, a że mamy utrudniony kontakt, bo jedynie w formie pisanej, tym bardziej powinnyśmy zważać na to co piszemy.

A teraz z innej beczki: byłam w szpitalu na konsultacji u naczyniowca i ortopedy i nie jest dobrze :((( Zakrzepy się nie rozpuszczają mimo ciągłych zastrzyków, a sprawy ortopedyczne też nie najlepiej...mam wszystko wypisane i zaraz jadę do ginekologa usłyszeć co on na to...
Trzymajcie kciuki Kochane ;-)

Kocurku,tak pół żartem-pól serio...chciałabym ale boję się i dlatego chciałabym jeszcze bardziej:)
Pozwoliłoby to mi otworzyć się i uwierzyć w siebie:)

Made,kochana,przykro mi:(
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Coś więcej doktorrro powiedział?

Cześć wszystkim!

Pozdrawiam i podsyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
!!!

Asionek - jak tam z Twoimi skurczami? Przeszły?

Mademoiselle - powodzenia u gina! I dużo dużo zdrówka!

Miłego dnia wszystkim!

Olivka - a nasłuchałam się samych złych rzeczy i mam lekko humor zwalony. Najgorsze te utrzymujące się zakrzepy, bo lekarze mogą obawiać się porodu, że z wysiłku może mi się oderwać od żyły....echh, no żesz kurza twarz. A ortopeda napisał, że widzi wskazanie do cięcia cesarskiego. No zobaczymy. Przyjadę to zdam relacje :)
Miłego dnia życzę Paniom.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry