• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos tak - alergie to akurat nie od diety przeważnie.
Nie będzie tak źle - mam wiarę, że opanujemy to co zaszło za daleko ;) Oczywiście jest problem z krajami dopiero teraz rozwijającymi się.. one nam dadzą "popalić"..

reklama
Ja już wypadłam z tematu, bo kumpelka u mnie siedzi, Maciuś z przedszkola wrócił - będę pewnie jutro rano znowu, bo dziś mogę już nie dać rady - buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!

witajcie babki:))

zuuuupełnie nie wiem co u Was bo zalatana jestem...
teraz dziewczynki odrobiły lekcje ,zaraz podaję obiad i wleciałam sie przywitać..

Wiola- duuużaaaa buźka za smska ;****

Czekam na obiad i jadę za godzinę do Koszalina:)
Co do castingu to niestety chyba muszę odpuścić. :(

carola nie odpuszczaj ;))) pokusiłabym się wreszcie obejrzeć taki program, a tak ich nie cierpię brrr... Ale czego się nie robi dla koleżanki :))))))))))

Kocie no z chęcią,wiem,że program tragedia ale dla mnie to szansa na ''otworzenie' się...niestety nie mam jak wrócić stamtąd.Musiałabym całą noc na dworcu siedzieć a to nie dla mnie:(
Jeszcze pomyślę w drodze na DDA.

Bo umrę:))))
DLACZEGO JA? i TRUDNE SPRAWY :)))))

no to zmienia postac rzeczy jak neta nie ma :( ale zawsze moga wpasc na kawke i od ciebie pobuszowac :)
wow co za propozycja :) a skad oni ciebie wzieli ?? :)

Jos wiesz wiadomo roznie moze byc , ale ja musze zawalczyc :)
no i do tego moj Fr nie jest napewno tak dobry jak twoj , wiec nie chcialabym uczyc dziecka gadac np. z bledami ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry