• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek bo ja się zgłosiłam ale nie spodziewałam się,że się odezwą:) haha

Ajas cześć:)

aaa a juz myslalam , ze cie jakos sami namierzyli hehe

A teraz z innej beczki: byłam w szpitalu na konsultacji u naczyniowca i ortopedy i nie jest dobrze :((( Zakrzepy się nie rozpuszczają mimo ciągłych zastrzyków, a sprawy ortopedyczne też nie najlepiej...mam wszystko wypisane i zaraz jadę do ginekologa usłyszeć co on na to...
Trzymajcie kciuki Kochane ;-)

kurcze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne wiesci !!!!

Cześć wszystkim!

Asionek - jak tam z Twoimi skurczami? Przeszły?

Miłego dnia wszystkim!

hej :) dzieki za pamiec
skurcze przeszly na szczescie :)

hej

pospalam jakies 40min :) synek 2h :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

made : kurka... ciekzo to brzmi! ale mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze potoczy! wierze w to :))))

kocurek : piszesz sie na przeprowadzke do chin ? ;))))

carola : szkoda ze tak daleko...

jos hell no!! :szok: Ale wiesz - szkoda mi Chińczyków i Hindusów... też chcą wygodnie żyć i korzystać z dobrodziejstw (pozornych) cywilizacji :sorry2: Zawsze jest jakaś mała nadzieja, że te mocarstwa czegoś się nauczyły na błędach galopującego "postępu" Stanów Zjednoczonych... pewnie naiwnie myślę eeech..

kocurek : indie nie wiem jak to wyglada, ale chinczycy watpie zeby sie zatrzymali... wieksozsc populacji marzy o karierze zyciu w wielkim miescie i kierowaniu duza ZAGRANICZNA ( w sensie wykupiona przez chinczykow rabotnych i wyuczonych) firma, i spedzaniui dni w coraz wiekszych (najwiekszych ) centrach handlowych :)
obawiam sie ze ekologiczna pozstanie polinezja francuska a i to nie wiadomo... :////////

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry