• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też się cieszę, mama to się popłakała a Łukasz nic nie wie. Kupiłam mu smoczusia i dostanie z kokardką i wynikiem z labo :)

Zizi owulacje miałam 10 września. Cykl stymulowany. Już się smuciłam bo objawów żadnych, wczoraj poszłam na betę bo mi gin kazała, wyszła dodatnia, dzisiaj poszłam sprawdzić czy przyrasta i podwoila się.
Mam bule brzucha jak na @ i białawy śluz, ale poza tym nic. Pewnie dlatego, że to bardzo wczesna ciąża, bo jestem jeszcze kilka dni przed terminem @.

Ostatnia edycja:
No nie wytrzymam RURECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Serce z piersi chce mi wyskoczyć, brzuch stwardniał na maksa, trawienie przyspieszyło, dostałam oczopląsów!!!!!!!!!! Wczoraj robiłaś betkę i cicho siedziałaś?????????

GRATULUJĘ KOCHANA!!!!!!!! Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISZ NAM JAK SIĘ CZUJESZ!!!!!!!!!!!

Zizi owu 10.09 staranka zaczeliśmy od 8.09 do 12.09, tak jak gin kazał raz dziennie i nóżki w górę :)

Dzięki laseczki, nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :zawstydzona/y:

Lil nie mówiłam, bo chciałam mieć pewność, że rośnie:zawstydzona/y:

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Ja nie mooooooogęęęęęęęęę ... !!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry