• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : no ja bardzo czekam na ta trojke z przodu :) akurat jak moj tata przyjedzie to zaczne 30ty tydzien :) jak wyjedzie to bede w 32, sama bede musiala powlaczyc tydzien ze szkola chodzeniem domem
a pozniej od 22.10 do 3.11 wakacje i tesciowa pomoze... a pozniej juz z gorki po 24.11 moge rodzic :)

reklama
Wisienka no właśnie najpierw musisz poczekać na @ :-) Mam koleżanki, które dopiero po roku dostały :-) Ja czekałam pół roku i byłam w szoku, że tak szybko!

No to trzymam już kciuki za kolejne staranka i super, że macie takie plany!

Jos no trzecia prosta to już naprawdę z górki...A 24.12 to super data - ale czuję, że nie dotrwasz i będzie prędzej :-)

Wisienka ja też @ dostałam dopiero po 11m-cach

Dziewczyny brzuchatki zmierzyłam swój brzuszek i mam 111cm:szok: ale ja mam dużo własnych cm
Uciekam po wyniki, odezwę się potem

hej wszystkim :)

Serg, Asionku!!!!! Ależ pięknie wyglądają Wasze brzuszki - i w ogóle całokształt jest super! WOW!!!!!!! Jestem pod wrażeniem!!!!!

dzieki Maja :)))

Hej:)
Ja też z kawą:)
Prokreacja była ale taka typowo rozmnażająca bo na więcej sił brakło:) hehe
Mąż powiedział:wykonam zalecenia Pana doktora mimo,że ledwo widzę na oczy...
Trzymajcie &&&& za ~~~~~~~~,żeby do celu trafiły:)
My zaraz jedziemy spakować manatki z bursy i do domu meble skręcać.
Elektryk był,zrobił listę zakupów i po południu zamontuje wszystko.
Hydraulik od 7 rano biega:)
Glazurnicy postawili obudowę do toalety,dzisiaj muszę ją okafelkować,położyć resztę kafelek pod prysznicem i fuga na podłogę.
Musimy zakup;ić kontakty,włączniki,żyrandol,lampki itp,lustro zamówić...kasa się nam skończyła:(
Jestem goła i wesoła:(

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i sle ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
dacie rade z tym remontem juz blizej ja dalej , powoli i do przodu :)

Wpadłam się przywitać ze wszystkimi, a że nie mam dziś humoru to nie będę smęcić:baffled:

oby humorek szybko powrocil :))

dobry dzien ;-)

Just moj wazy 6,700 a wzrostu ma 63.cm . POkaz nam Remika;-)
Asionek przepiękny brzuszek ! POgłaskaj ;*

ladnie Rafalek rosnie :)
dzieki poglaskany juz :))

A ja dziś miałam sen o tym, że nasza Asionek urodziła....A to pewnie dlatego, że jeszcze wczoraj przed zaśnięciem zdjęcie jej brzucha zobaczyłam...

yyy ja ?? :))) nie jeszcze nie rodze hehe
czekam na pazdziernik :) chociaz czasami mam chec juz rodzic nie powiem
maly rusza sie coraz wiecej , wczoraj chyba wogole nie spal !! czuje go non stop i dzisiaj od rana tez , w nocy kilka razy mnie obudzil
raz jak walnal to az podskoczylam we snie i sie obudzilam przestraszona co sie dzieje
oby byl spokojniejszy po porodzie hehe

asionku mam identyczne JAJO :-D tylko z wielką, ciemną krechą od spojenia do mostka :szok: No i moje już niżej od dwóch tygodni hehe - jak Twoje zejdzie, to też żebra odpuszczą, na pewno!!

no widzisz mi nie nie opada , a mam wrazenie ze coraz wyzej mam tego brzuchola !! oby sie opuscil to lawtiej odddychac bedzie no i moze wlasnie te zebra nie bede bolec tak ...

Cześć:-)

Asionek i Sergi piękności te wasze brzuszki:tak::tak::tak:

U nas dzisiaj cieplutko i taka jesień to ja poproszę:cool2:

dzieki :)
taka ciepla jesien to bajka :)

Wklejam swoje zdjęcie - słabe jest, ale akurat mi baterie wysiadły i lipa....I jeszcze takie ciemne wyszło...

Zobacz załącznik 392384Zobacz załącznik 392385

Piłka jak nic.......

sliczny !! i chyba podobny do mojego z przodu , tez tak wysoko jest :)

reklama
lil - śliczny brzusio i jaki już duży - super :)

wisienko - ja juz nie pamietam czy kiedyklolwiek podziękowałam Ci za tą PW którą przysłałaś mi, jak myslałam, że oszaleję .... wiec robie to teraz oficjelnie DZIĘKUJĘ !!!

dobra lece i to dosłownie, samolot czeka .... cześć WAM staraczki, mamuski i ciężaróweczki ;)
1312nw.gif

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry