• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
serg : chyba zalezy ile czasu w domu spedza G., moj synek tate widzi w weekedny i moze jeden wieczor w tygodniu ale nie zawsze i doslownie 5-10min przed spaniem... wiec ma niedosyt i w weekend go okupuje :)
niech g. robi stronke!

lil : Hej !!!! dziekuje! narazie odpukac dobrze. L. zdrowy i chetnie chodzi
a ty moze poczekaj troche... szkoda od razu rezygnowac, pocztaki czesto sa trudne...

reklama
Jos każdy właśnie mi tak mówi, żeby nie rezygnować. Myślałam, że będę bardziej pewna swego - a tu tyle wątpliwości...

Super, że u Was tak ładnie to poszło!

mlodamamusia Emilka tez lubi rano pogadac tyle, ze u niej rano to około 10-11. Spała z jedna przerwą do tej pory ale nagle od 2 dni budzi sie co 4 godziny i wiecznie głodna. Albo mi cycuchy nawalaja albo ma skok rozwojowy
serge znaczy mniej spacerków, a moje Braxtony też trwały czasem kilka godzin i bolały a potem się okazało, ze szyjka się skraca ale dałam rade do 39t wytrzymać
lil Mila od poczatku była bardzo grzeczna. Miała tylko 2 noki gdszie dała nam popalic i trochę kolki z tydzień aż przyszedł z nieciec sab simplex. Do tej pory spokój. jest taka spokojna i grzeczna, ze az tfu i odpukac. No chyba, ze jest głodna wtedy natychmiast trzeba dawac cyca bo włącza alarrm:-D
jos super, ze mężuś w domku

Wisienka to super, że Maleńka taka grzeczna :-) Życzę tego każdej mamusi :-) Coś już kiedyś słyszałam o tych kroplach z Niemiec - to od kogoś znajomego zamawiałaś czy można gdzieś kupić?

Wisienka młody tez mi tak robił . Mysle ze to skok rozwojowy . Niekiedy sie obudzi o 3 w nocy ale wczesniej ostatni raz jadl o 18 no to 9h bez jedzenia. ;-)))
Sergi to kiedy mozna złozyc zamówienie ? ;-)
LiL tez slysząłam o tych kropelkach .JA młodemu daje BOBOTIC ale stopniowo juz przestaje ;-)

Ja Maciusiowi dawałam esputicon, infacol, debridad...ale nie mam pewności czy mu to pomogło...płakał dużo tak czy siak - ale takich kilkugodzinnych napadów (typowo kolkowych) na szczęście nigdy nie miał, bo nie wiem jakbym wytrzymała.

Fakt, że ja też takiej super diety nie trzymałam - sporo słodyczy jadłam niestety. Ale nic wzdymającego czy smażonego...

Ja jestem jestem cały czas, tylko zajęta dziś bardziej .. :-)

Doczytałam. wisienko uderzamy na Kamieńskiego jednak, zresztą tam jest nasza położna ze SR, która będzie nam córcię odbierać :)))))
Śliczną masz Królewnę Śmieszkę :-):-) A jak syn - zaaklimatyzowany już w liceum??

rureczko naszej made nie niepokoję (JESZCZE!!!) Wczoraj coś tam nieśmiało się przypomniałam, ale bez nacisków na odpowiedź ;-) A z pysiakiem to właśnie made ma kontakt... trzeba poczekać troszkę jeszcze na dziewczyny :tak:

DZIEWCZYNY - JESTEŚCIE PIĘKNE I UZDOLNIONE, NO PO PROSTU CUUUDOOOOWNE :-) :-) :-) :-) :-)

asionku mam identyczne JAJO :-D tylko z wielką, ciemną krechą od spojenia do mostka :szok: No i moje już niżej od dwóch tygodni hehe - jak Twoje zejdzie, to też żebra odpuszczą, na pewno!!

Ostatnia edycja:
Lil mi kupowała koleżanka i wysyłała ale można zamówić w necie, tylko jak coś to niemieckie nie czeskie:-)Ja płace 8,25 euro za buteleczkę
Kocurku myśle, ze tak ale to się okarze. Na razie miałam telefon ze szkoły, że nie miał stroju na wf , ni :-Dewiem czy mam go pakowac czy co. A jak Twój? Do jakiej szkoły poszedł. Mam nadzieję, ze będziesz zadowolona z Kamieńskiego bo ja z Brochowa średnio:baffled:
mloda a no właśnie, juz tak było u nas 2 razy w okresie tych skoków, więc chyba to skok.

Ostatnia edycja:
Młodamamusia, no wiesz... zamówienie się składa na piśmie, osobiście, w 3 egzemplarzach z aktualną fotografia paszportową nie krócej niż 6 miesięcy przed oczekiwaną datą realizacji :-p ;-)
A tak na serio, to zaraz na PW się zgłoszę ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry