• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dżemdobry, meldujemy się z rana :-) :tak:

Kocurku widzę nadal dzielnie w dwupaku :laugh2: Tak trzymaj! Jeszcze tylko 72 godziny i możesz rodzić! :-)

Rurka, zasiadam do kawusi razem z Tobą :tak:

Ajas, Lil :laugh2:

Ja dzisiaj tez niemrawą nockę miałam, od 4 rano z boku na bok się przewracałam, jakieś zombiaki mi się śniły... :szok::no: :dry:

Hej:)
Ja też z kawą:)
Prokreacja była ale taka typowo rozmnażająca bo na więcej sił brakło:) hehe
Mąż powiedział:wykonam zalecenia Pana doktora mimo,że ledwo widzę na oczy...
Trzymajcie &&&& za ~~~~~~~~,żeby do celu trafiły:)
My zaraz jedziemy spakować manatki z bursy i do domu meble skręcać.
Elektryk był,zrobił listę zakupów i po południu zamontuje wszystko.
Hydraulik od 7 rano biega:)
Glazurnicy postawili obudowę do toalety,dzisiaj muszę ją okafelkować,położyć resztę kafelek pod prysznicem i fuga na podłogę.
Musimy zakup;ić kontakty,włączniki,żyrandol,lampki itp,lustro zamówić...kasa się nam skończyła:(
Jestem goła i wesoła:(

ooooo dżem był dobry :-D:-D:-D mniam, mniam na śniadanko, pychota porzeczkowy :tak::-D:-D

Kocurek dobrze, że jeszcze w całości :-D w nocy zerkałam kilka razy na telefon :-p

Sergee piękny brzuś gabrysiątkowy :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: kartki są re we la cy jne!!!! gratuluję talentu, też chyba coś zamówię u Ciebie :tak: kochana a może to nie zombiaki Ci się śniły, tylko CIASTECZKOWY POTWÓR vel JA :-D:-D:-D:-D

Wisienko śliczna śmieszka :-D

Rurreczko a znajdzie się kawusia i dla mnie???? :sorry2:

oooo koleżanka Karolllla hola chicka :-D

Agapo czemu taki humor??? :blink:

Ajas cześć :-)

Liluś jak się czujesz Robaczku? :happy2:

Hej dziewczyny!!!

Oliwko prokreacja w jednym celu wcale nie jest taka zła :-D U mnie tak troszkę było :-D

Rureczka, Serg smacznej kawusi!

Agapa a co się dziś dzieje???

Kocurku a jak nocka? Spokojniejsza?

Witaj Ajas!

Boogie dziękuję - u mnie troszkę anemicznie dziś - a jak u Ciebie? Jak nocki - przespane już w miarę?

Nocka nie przespana, mąż mnie jeszcze wkurzył, bo rano niby chciał się przytulić i mnie obudził, siedział wczoraj do późna gapił się w telewizor i burdel po sobie zostawił, mi jest niedobrze i jakaś niewyraźna dziś jestem. Chce mi się wyć i wogóle do doopy.

Agapa biedna moja... :sad: Odpisałam Ci na grudniówkach... :-(
Just a faktycznie, może to ciasteczkowy Potworniak był?... Tylko czemu na ludzi się rzucał?:szok: Widać chyba niektórzy mają ciasto zamiast mózgu... :-p :sorry: :laugh2:
Wisieńka wyskakuj z krzaków :rofl2:
Carola to trzymam kciuki za ~~o ~~o ~~o :tak:

reklama
dobry dzien ;-)

Sergi ja tam skurczybyki ? > Ja bym chciała taką karteczke ;-) .Umiałabyś coś wykombinować ? Zbilaza sie dzien chłopaka :-D .
Carolinee popłacz sobie ! Jesteś nie zastąpiona . Pozdiwiam CiE !;*;-)))
Just moj wazy 6,700 a wzrostu ma 63.cm . POkaz nam Remika;-)
Asionek przepiękny brzuszek ! POgłaskaj ;*
Wisienka śliczna córcia !;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry