• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za ciebie rureczko żeby było wszystko dobrze. Kiedy wizyta?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~a to dla karolinki zizi i ajas

reklama
Ale swoją drogą koleżanka Rurka to potrafi napięcie stworzyć... Najpierw pisze, że odkłada starania, bo praca, a później taki ładny efekt braku staranek :-):-)

Wiolka pewnie gdzieś za 1,5 - 2 tyg, żeby coś już było widać.

Ajas bo już traciłam wszelką nadzieję, ciekawa teraz jestem czy mnie do pracy przyjmą, chyba się nie przyznam, bo jeszcze umowy nie mam...

Roksana pewnie :)

rurka wcale sie nie musisz na razie przyznawać. Najpierw podpisz umowe. Ja też sie bałam powiedzieć w pracy ale byłam bardzo pozytwnie zaskoczona reakcją przełożonych. W końcu ciąża nie choroba. Ja nadal pracuje i mam sie dobrze i malutka też idziemy dziś na USG może księżniczka pokaże buźkę;)

Wiola już się nie mogę doczekać! Teraz jedynie brzuszek, lekko czyczki i ten śluz...
Jak swojemu Łukaszowi powiedziałaś? Ja zapakowałam smoka i wynik w piękny papier, kokardę i położyłam mu na klawiaturze od kompa:-D

Ewula od razu wiedziała, że będzie dziewczynka:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry