• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeszcze nie wie, jemu też wczoraj nie powiedziałam:-D Musiałam być pewna!:tak:

Lil bo tu takie rewelacje, najpierw Pysia, później Made, teraz czekamy na Kocurka, to ja nie chciałam jeszcze ogłaszać niepewnej nowiny:zawstydzona/y:

Rurka ale jaka to nowina! Wspaniała! Ja tu z Wami oszaleję! Takich bolesnych skurczy dostałam, a akurat teraz bardzo mi zależy, żeby odsunąć poród w czasie a nie przybliżać hehe :-D

:-) RURKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich rzeczy sie nie robi ciezarnej, teraz sie mazgaje, a wpadlam tylko zajrzec na szybko przed polozeniem sie bo akurat podlka polozylam spac!!!!!!!! I czy ty myslisz ze teraz bede w stanie sie wyciszyc i zasnac?????????????????????????????????????????????? Jak moglas????????????? ;) Hahahahahahahahhahahahaha
Buziaki kochana i dbaj o siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A w pracy nic nie mow, toc wkoncu jetse sprzed data @ mozesz sie dowiedziec dopiero za miesiac dwa, przeciez sa kobietki co nawte okres w pierwszych m-cach maja ;)
Ja bym wykorzystala sytuacje i przepracowala kilka m-cy zeby miec macierzynski itp :) A co tam bedziesz sie szczypac!!! :)

Z wrazenia zapomnilam co komu mialam napisac... ehhhhhhhh

rureczko napisz nam potem jak zareaguje... napewno bedzie przeszczesliwy
jak ja powiedzialam?hmmm nie bylam zbyt romantyczna, jak tylko samochod zaparkowal na podworku rzucilam sie na niego z testem ciazowym w reku:-)

Jos ja właśnie też się mam położyć teraz :))) Ale nie wiem kompletnie jak się wyciszyć.....Chyba sobie jakiegoś nudnego audiobooka zapodam.........

No i też czekam na relację jak Łukasz zareaguje :-) Będę później Was czytać, no chyba, że kompletnie nie uda mi się zdrzemnąć...

wiolka : hej :) jak iwcia ???????????? zdrowa???
widzisz mas zkolezanke teraz ciezarna, bedziecie razem leb w leb slzy a my bedziemy sledzic wasze brzuchy i maj-czerwiec beda gorace :)

uciekam sie polozyc, musze choc 2-3 godzinny dziennie lezec
przez pewna pania nie zasne ;) ale choc poleze zeby brzuch mniej ciagnal !
do pozniej robaczki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry