SOL. moja mamuska chwilami doprowadza mnie do szalu. Caly czas by najchetniej rozkazywala i wpieprzala sie w moje zycie. :\ Nie cierpie czeGos takiego i dlatego nigdy sie z nia nie zgodze br. Mam nadzieje, ze jak zostane mama to bede lepsza matka. po tym co mialam w domu, po tym co przeszlam nieraz to naprawde...mysle, ze nie bede taka dla swoich dzieci ... az lza sie w oku kreci jak pomysle co ja nieraz mialam

(((((
Sol kochana, fajnie byc mloda matka. Taka 22latka czy nawet 18latka potrafi byc lepsza matka od niejednej starszej. A ciaza to wcale nie jest marnowanie zycia kobiety tylko cos pieknego co moze spotkac kazda z nas. Fajnie, ze masz taka tesciowa. Ale Ci powiem, ze ja na swoja tez nie narzekam. Wiadomo ze ma tam jakies swoje odchyly ale jest zajefajna. A matka... mam jej dosc. Naprawde kochana sol. pocieszam sie tym, ze jeszcze dwa miesiace i mnie tu nie bedzie to pewnie bedzie mnie nawiedzac i kontrolowac :\\\ jak sie wyprowadze. Wlasnie tu byla i zaswiecila swiatlo jak udawalam ze spie, czy jestem w domu grrr...
A ostatnio mi oznajmila ze w maju mam jej posprzatac szafki w kuchni na moje wesele ... ta jasne :\\\ A i dodatkowo nie moze zniesc mojego super kontaktu z siostra i jedna Babcia...

)
EWCIA,TAKA tesciowa to kopnac w cztery litery i niech leci donikad br
MAMA, chwalisz sobie te zewnetrzne rolety? i masz automatyczne czy sama opuszczasz i podnosisz recznie?
Ja mialam ochote na tatre i chipsy. Skonczylo sie na tym, ze chipsow zjadlam pare, prawie cala tatre wypilam i mi sie zrobilo niedobrze i polozylam obok lozka, niech lezy, niewiele zostalo..
W pracy namietnie myslalam o bobasku. Marzy mi sie coraz bardziej z dnia na dzien, a suwaczek tez ladnie do przodu idzie. Jeszcze tylko do weselicha poczekac i wielkie hukanko bedzie

))
A tymczasem... dobranoc moje Kochane