• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej na na szybko ,bo amelemu juz sie nudzi karuzelka :)

Paulina dzieki za linka :) przyda sie hehe
dla pocieszenia ja tez sie nie wyspalam i czekam az maly sie polozy i ja z nim ;))

ok ssak krzyczy wpadne pozniej :)

milego dnia !

reklama
czesc dziewczxyny
ja znowu w fatalnym stanie, wymiotuje od rana, przeziebienie przynajmniej odpuszcza.
wczoraj mielismy gosci ,przyjaciel meza ze szkolnych lat z zona , z poczatku bylo dziwnie ale potem bardzo sympatycznie i zabawnie .
a dzis mamy zaproszenie na urodziny do innego kolegi meza... nie wiem jak ja to przezyje

carola dzieki, kobito przesadzilas z wielkoscia tej paczki:-)
trzymaj sie jakos.
serge wstrzymaj sie jeszcze z rodzeniem:-)
mary melduj sie
przepraszam ze nie pisze do wszystkich ale nie mam sily. chcialam tylko dac znac ze zyje.
milego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
helol
witam sie z kawa wiedenska :)
zaprowadzilam malego do przedszkola pogadalam z kolezanka, zakupy i dopiero w domu a za 50min znow musze wyjsc...
dobrze ze obiadek gotowy, maly dostanie ^pomidorowke co wczoraj bogu dzieki sie zmotywowalam wieczorem, a ja dokoncze pyszny couscous z wczoraj :))))))))))))))
takze przez 50min ODPOCZYWAM :)

skusilam sie na jeszcze jedna polarkowa pizamke dla bejbika...taka cieplutka, mieciutka.... " 60cm mmmmmm :)"

carola : dziekuje ci za propozycje, ale z przesylka do Fr ziajka mnie wyniesie pewnie jak clinique...wiec moze jednak poczekam do wiosny jak bede w Pl, albo jak ktos z rodzinki bedzie tu jechal to wysle na zkaupy i wypcham nie swoja walize ;)
powodzenia dzis!!!!

wiolka : biedulko jedna...oby szybko minelo... niedlugo powinno byc lepiej!!!! :)

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: Moje dziecię po raz pierwszy w życiu zasypia SAMO leżąc sobie obok mnie w rożku :szok::szok::szok: Włączyłam jej podniosłe intro do gry BROTHERS IN ARMS 2, bo nie mam żadnych utworów na telefonie, i ono tak leci sobie i leci zapętlone, ja patrzę, a małej się oczka zamykają :szok::-D:-D Wystarczyło parę łyczków butelki, troszkę smoczka ciumknęła i śpi.... Boję się wyłączyć ten motyw hehe.. Chyba zwrócę honor mojemu synowi, który twierdzi, że gry są pożyteczne :-p

mary ajjj.. a co to się stało..?? :(

wiolu ojjj.. no naprawdę, mogłoby Ci odpuścić..
Raaany.. mała naprawdę śpi.. powinnam się chyba wykąpać, ale mi czasu wolnego szkoda marnować na tę czynność :-p

Aaajej..! Wpuściłam psa na salony i zapomniałam o nim, pewnie się na sofie uwalił :oo:
Na jego szczęście nie..!
Labradory są a-wychowalne niestety - ukradł kapcia i mam się za nim uganiać..!! Niedoczekanie jego :dry:

Ostatnia edycja:
Kocurku - oj, nie wyspałam się w ogóle - znów!... A poza tym słucham opinii bardzo niekompetentnych osób i potem mam co chciałam - w tym przypadku okropny kolor na włosach plus wyłażące garściami włosy!!! :crazy::crazy::crazy: Normalnie nie mogę na siebie patrzeć i klnę, że się posłuchałam kogoś, kto się nie zna! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pewnie po porodzie wyjdą mi jeszcze bardziej, więc chyba czas zostać skinheadem... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Podsumowując - głupota się mnie trzyma. :-(:no::baffled:

OK, idę nałożyć jajko na głowę...

ajaj..!! mary ratuj czuprynę !! :surprised: Chyba, że masz bardzo kształtną czaszkę :cool2:

Dobra.. ściągam soundtracki na komórkę - mój Samsung ma rewelacyjne głośniki i szkoda by ich nie używać, skoro moja istotka gustuje :)))))))))))))))))))

Wybudziła się kruszyna, słuchamy sobie spokojnej muzy z K-Pax'a ... mała wygląda na znarkotyzowaną dźwiękami :))))))))) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
mary oczywiściwe żartowałam ;-) Ja przyjmuję witaminy i minerały, nawet w podwójnej dawce, niż wskazane, bo nie jem surowych owoców i warzyw niestety ze względu na mały brzuszek :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry