• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się porannie

Młodam -jakie ty masz fajne dziecko-przespane nocki?;)zazdroszczę

u nas mała miała dwie fajne nocki bo budziła się tylko raz na jedzenie, ale za to dziś masakra-spałam jednym ciągiem od 22.30-24.00-potem jej jedzenie i co chwilę wstawanie do niej, potem o 3 znów jedzenie i wstawanie co chwilkę-po 5 się poddałam i ją wzięłam do siebie-ale nic z tego, już nie przysnęła...teraz śpi bo musi odespać nockę, ja też bym się kimnęła ale co z Danielem?...
hmm a do tego @ się rozkręca i brzuch boli

to ja dzisiaj grzecznie w krzakach posiedzę

pozdrawiam

reklama
Ciążowe wsio mam zrobione, musze co 3 tyg kontrolować hormony tarczycy i właśnie dzisiaj wypada mi wizyta w laboratorium więc lecę. Do później babeczki :))

hej

rurka marsz do lab. ja ide w sobote na badania z krwi i usg

mary melduj sie

oliwka trzymaj sie dzielnie

paulina, lil, młoda witam;)

zainspirowałyście mnie z tymi prezentami musze sie tym zająć. tylko ze ja prawdopodobnie święta będę w szpitalu b to bedzie juz 38tc. oby wytrzymać

hej Ewula-no to musisz sobie wcześniej poplanować-ja też jestem cały czas w domku więć internet i allegro to całe moje okno na świat;)

oki znów cisza na planie

a ja właśnie odkryłam co się dzieje z moją marudą-ma skok rozwojowy 3/4mies. życia-to teraz wystarczy to tylko przeżyć-jeszcze ok 2 tyg.;)

o artykuł dla mam, którym czasami się dzieci psują;) https://www.babyboom.pl/niemowleta/...rozwojowe_w_pierwszym_roku_zycia_dziecka.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie ranne ptaszki:-D
Oliwka trzymaj się tam jakoś.
Ale mi się nic nie chce. Ostatnio jakiś leń mnie dopada.
Na ten długi weekend mam mocne postanowienie - spakować torbę do szpitala- może się uda

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry