• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młodamamusia...pól opakowania nic nie da w tak krótkim odstępie czasu,może tylko zaszkodzić.
Lepiej bierz wg ulotki co 4-6 lub 8 godzin...niestety na efekt trzeba poczekać.

hej

nie odzywalam sie wczoraj, tez weny brak bylo i checi - przytoczona tragicznymi nowinkami z forum... zycie jest nieuczciwe... brak slow po prostu ...

milej soboty dziewczyny

mary : a tobie specjalnie milego OSTATNIEGO weekendu we dwoje! :)

u nas leniwie, mam baki-komody wkoncu do ubranek bejbika, ale nie zmaawialam przez net kolorowych, balam sie ze nie dojda na czas, tak sie guzdralam ( od wakacji je zamawiam i zmaowic nie moge!)
wzielam zwykle biale, ozdobie pewnie naklejkami lub poczekam na wiecje miejsca i prawdziwa komode, a baki posluza na dokumenty do biura

edit : JEJ .... wlasnie spojrzalam na swoje suwaczki i do mnie dotarlo ze mam juz pelne 36 tyg, zaczynam 37... SZOK PRZERAZENIE!!!! Praktycznie nic nie jest gotowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej a ja miałam plamienia i teraz cisza...@brak,u ginka nikt nie odbiera...czekam do 12 i na komórkę będę dzwonić bo nie wiem co robić...

Jos ja potrzebuję,żeby zajrzał mi do karty jak mam brać CLO bo zgubiłam kartkę...
No i zapytać co robić w związku z plamieniami a brakiem @

Ok,ginek oddzwonił...kazał wziąć dalej Luteinę 2xdziennie,CLO absolutnie nie brać bo mimo,że nie miałam owu mogłoby się okazać,że jednak jestem w ciąży (taaaa,jasne!).
Tak więc mam brać lutkę i przyjść 21.11 chyba,że @ nadejdzie to zadzwonić...
Już nic nie wiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej!

Caroline - cały czas trzymam mocno kciuki! za Was!!!wierzę że się wkrótce uda...

Mary - wielki dzien coraz blizej!!!dawaj znać jak najszybciej bedzisz tylko mogła:) powodzenia!!!!!!!!

Jestem zrozpaczona. Nie zaglądałam na forum parę dni a tu takie wiadomośc- smutne...kojarzę Emy z innego watku i nie mogłam uwierzyć... ehhh co za życie...:/

U nas wszystko w porządku. Dni uciekaja spokojnie:) cały czas Was podczytuje dzieciaczki macie przepiekne tfuuu tfuuu :)

pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry