• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć babeczki!

Wlatuję ostatni raz w dwupaku... Jeju, jutro o tej porze będę już MAMĄ!!! :szok::szok::szok::happy::happy::happy: Jestem okropnie zestresowana, ale pełna nadziei, że CC pójdzie dobrze i szybko. Dziś muszę się tylko zrelaksować, a jutro na 7.00 zmykamy do szpitala. Ufff... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przesyłam moje ostatnie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dla wszystkich babeczek-staraczek! Trzymam za Was mocno kciuki!!!

Wiola, paula, Kocurek - słodkie maleństwa :tak: choć ten ostatni to hen lat temu był słodki :-p

paulina - butki super :tak: I nie zwariowałaś ;-)

A ja się dzisiaj mam byczyć - tak mi mąż nakazał :-D skoro siedzi w domu to ja mam odpoczywać :-p Rano poszedł po leki - zostawił w aptece ponad stówę za antybiotyk, steryd do nosa i Claritine :no: Tak więc grzecznie będę brała jak pani doktor kazała a za tydzień kontrola u laryngologa. A jutro posiew z wymazu pójdę zrobić. Byłam pierońsko sceptyczna do sterydu bo one w większości mają taki smak że nic tylko zwymiotować a ten mnie mile zaskoczył - bez smaku, bez zapachu :szok: i nie cofnęło mnie po nim :tak: Tyle ze 32 zł kosztował :cool:Byle tylko pomógł :tak:
Miałam dywan w salonie dzisiaj prać ale mi zabroniono :zawstydzona/y:
Emi sobie bajki ogląda i je palucha szczęśliwe dziecko a ja sobie do was przylazłam skoro mi nic dzisiaj i jutro nie wolno :sorry:

mary czyli jestes pierwsza w kolejce do cc?napewno wszystko bedzie dobrze i jutro bedziesz juz tulic swoja corunie. jak bedziesz w stanie to daj nam znac po wszystkim.

sol zdrowka zycze i taki maz co kaze w lozku lezec to skar i trza go sluchac. do lozka pod kolderke i kurowac sie prosze

Hej Sol:) Odpoczywaj skoro możesz:)

Ja leżę z kawką,zjadłam jakieś pierogi,zaraz muszę się ruszyć...

Zapomniałam się pochwalić,że mąż zakupił mi wczoraj prostownicę w prezencie,taką fajną:) Nie umiem się cholerstwem posługiwać ale czas się nauczyć:)
Aaaa i zezwolił na zakup obłędnych szpilek:) Wow:)
Narazie nie kupuję bo jutro otwierają nam 2-gą część CH więc tam jeszcze pobuszuję:)
Poza tym dostałam od jednej forumowiczki bodziaki,5szt,są mini mini...niby dla wcześniaka ale Ninka nosiła taki rozmiar po urodzeniu,drobniutka była...są boskie i rozczulam się nad nimi...

Wiola - dziś o 19.00 mam zadzwonić na oddział i wówczas się dowiem, jak to jutro będzie wyglądało - czy jestem pierwsza, czy nie. Ale wstępnie wiemy, że jedziemy na 7.00 do szpitala. :zawstydzona/y::tak:

Wiem,muszę dzisiaj zajechać jak będę miała siłę...
Wiola daj znaka jak paczka dojdzie bo zaczynam się niepokoić...gdzieś mam nr nadania,może znajdę to sprawdzę.

reklama
Sol:)))):-D

Wiola mam:)
Powinna dzisiaj być u Ciebie:)

[TABLE="class: workspace"]
[TR]
[TD="bgcolor: inherit"][TABLE="class: table, width: 628"]
[TR="class: row_selected, bgcolor: #C1C1DC"]
[TD="class: first, align: center"]2011-11-09 17:41[/TD]
[TD="align: left"]FUP Słupsk 10 Szczecińska 6[/TD]
[TD="align: left"]Nadanie przesyłki[/TD]
[TD="align: left"] [/TD]