• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku nie przesadzaj... wygląda bardzo dostojnie! Powiedz mi kochana jak to w szkole jest w macierzyńskim? To też jakieś zwolnienie od lekarza się dostaje, wniosek się wypisuje o urlop czy jak to się odbywa??

Kocie śliczny mały:)))

Wiola,nie łamię się...zła jestem,że non stop coś,wszystko się chrzani.
W sumie to zaczyna mi to powoli ''zwisać''...Jakoś bez emocji podchodzę do testów ujemnych itp...

Muszę jechać potem po receptę na Luteinę,mało mi zostało i do następnego poniedziałku nie wystarczy.
A wcześniej mam plan ambitnie wstać i kawę sobie zrobić.

carola a ja ci powiem ze teraz tez sie dlugo staralismy i caly czas jak czylam takie parcie ze musi sie udac teraz to ...dupa blada i nic z tego nie wychodzilo, dopiero jak zaczelo mi to zwiasac i stwierdzilam ze nawet jezeli nie jest mi dane byc znowu mama to i tak jestem na wygranej pozycji bo mam juz jedna dzidzie to w tym miesiacu sie udalo...nie wiem czy to przypadek czy moze u mnie jakas blokada psychiczna byla...

wiem ze u ciebie jest inaczej bo musisz sie podleczyc i brac leki ale czuje ze zajdziesz w ciaze w momencie w ktorym najmniej sie bedziesz tego spodziewala.

Ostatnia edycja:
Kocurek - jest za czym tęsknić, oj jest :zawstydzona/y: Śliczny syneczek :))

rureczka - Ty tego męża tak nie bij, bo jak Ci kiedyś w głębokim śnie odwinie, to zobaczysz :-p hahahahaaaaaa

Paula - cudeńka te pantofelki :-D))) uwielbiam takie futrzaki

a to moj maly Bob Budowniczy. zdjeci zrobione przed chwila

Załączniki

• DSCN5471.jpg
    DSCN5471.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 42
Taki ufolek mój :sorry: made

E mała przy robieniu pazurków się obudziła heh.. A że jest popierdółka to od razu na dzień dobry 7 bączków :-D - a jeden to jak z armaty :szok:

Hej, jestem na posterunku;-)

Dzięki Dziewczyny za &, czekam na razie, nie robię testów, ale czuję się normalnie, więc raczej będzie jak co miesiąc:baffled:

Wiola pytałaś jak teść, więc nie jest dobrze, potem napiszę więcej...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry