• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O mamusiu... moje dziecko też się takie zapowiada wiolu aktywne kurka... a ja chciałam rozmarzoną, filozoficznie zadumaną istotkę :-p A tu tatuś na razie wyłazi cały :-D Chociaż.. czasami jak mi się dziecię zatnie, to potrafi się patrzeć w jeden punkt przez minut kilka i tylko nikt nie potrafi tego punktu zlokalizować - czyli jednak to jakaieś zaczątki introspekcji być muszą :-D

reklama
Wiola- u nas dzień na spanie to niedziela-albo narozrabia, ja nakrzyczę, on się rozpłacze-weźmie przytulankę i padnie gdzieś na kanapie, albo w aucie w trasie;), albo babcia przytuli na kanapie podczas bajek i śpi;) już nie próbuje na siłę go kłaść-bo więcej nerwów z tego;) ale za to o 20 dzieci grzecznie już śpią;)

a co do pampków-każde działają inaczej na maluchy-niestety trzeba próbować;)

Made-spokojnie z tymi fotkami-tak tylko rzuciłam:zawstydzona/y:

kocurku ale wiesz Olenka moze jeszcze milion razy sie zmienic...Iwa od poczatku byla rozkrzyczana, placzaca, wszystko na nie i dala przez pierwsze 6 miesiecy popalic na maksa a teraz...hmmm wspaniala siedzi i oglada bajki, jezdzi z wozkiem po domu, nosi lale na rekach , co jakis czas przychodzi sie tulac i calowac . czasem jeszcze potrafi zrobic histerie itd ale to nic w porownaniu z tym co bylo

Ostatnia edycja:
paulina u nas tez najpredzej mala zasnie jak sie rozplacze:-)
a zapomnialam ze na koniec happy uzywalam bo znajoma zalatwiala nam pampersy 800 sztuk za 120 zl:-)
ale zgadzam sie z toba ze kazde dziecko inaczej reaguje i trzeba probowac

Wiola - też ślicznie :-))))) A kobiety już takie są niestety....zmienne :-p:-D

Olivka - no to pobalowałaś :-))))))

Kocurek - :-D ja będę, no chyba, że trzeba będzie Dady użyć ;)))))

rureczka - oj ja też przeszłam przez to chrapanie :/ nie zazdroszczę.
Później to już wpadłam na pomysł, że mój Pan musiał czekać aż nie usnę :-))) i mógł się położyć, wtedy było mi już wszystko jedno :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry