• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made hej :) hehe dobre z tymi kupami :) ale ciesz sie , ze sa i bez problemu ida , gorzej jak male staka i zrobic nie moze :(

Maja no do swiat nie tylko na 2 tyg. lece :( ale dobre i to :)
trzeba zimowe ciuchy odgrzebac niestety :)

Paulinka to maly cwaniak jest :)
powiedz mi te pampki z Lidla Toujours sa dobre ?? maja u nas fajna cene , ale nie wiem czy nadaja sie

pampki z biedronki te Dada podobno sa super :) przetestuje jak bede w Pl :)

reklama
made e no jak to, że glonojad "śpi" ..?????????? :szok: Moja wylansowana na noc jak ta nie przymierzając lala i nie "śpi" :eek:
Nie żebym od razu chciała reklamować dziecię, ale nie masz sprawiedliwości na tym świecie :dry:

asionek moje i stęka i pręży się i płacze przy tych kupach okrutnie :( I wali tonami :eek: Pięć zestawów ciuszków na dobę to standard :-p Bo kupka spacerek zawsze zaliczyć musi:dry:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja babeczki moje :-D Widzę, że nie tylko ja mam ciężkie nocki... moje duże dziecko tak czasami chrapie, że tylko eksmisja do drugiego pokoju pozwala mi trochę pospać...:eek:

Marry powodzenia kochana jutro i koniecznie daj nam znać!

Ewula za Ciebie też kciukasy i wracaj szybciutko :)

Wiola współczuję kochana, oby mdłości szybko minęły.

Paulinko a może jakaś drzemka w dzień??

Jos wszystko już przygotowane?

Kocurku, Made, Asionku, Lil buziaczki!!

Zizi &&&&

Paula - nie mam :-( zupełnie mi to wyleciało z łepetyny :wściekła/y: jak się dzisiaj zmobilizuję i wyjdę na osiedle, to obiecuję, że pstryknę, a jak nie to na pewno jutro, bo jutro jedziemy na usg bioderek ;-)
Co do Dad, według mnie spisują się naprawdę nieźle :) jedynym minusem jest ich sztywność, ale.....za taką cenę ;-)

lil : hej :) ricore jest dobre :)))) no i b.malo kafeiny zawiera :) ja tam lubie :)))

ale mam zmula...zero weny...
bede pozniej

asionek : obys miala racje z grudniem :)

made : hej :) ucaluj glonojadka :)
ps. uwielbiam takie slodkie nieromantyczne przezwiska :)

Asionek-mi się wydaję że te touroujs można do dady porównać, cena spoko a i tak za chwilkę są zasiusiane czy tam coś innego;), są nawet wewnątrz podobne do huggies

hmmm tylko Daniel miał wysypkę po dada-ciekawe czy małej nie uczulą...ale chyba to nie rodzinne;)

Kocur-pokaż małą lansiarkę;)

Rurka-ze spaniem w dzień nie da rady-urok dwójki dzieci w domku;) hmm ale w przyszłym roku twój mąż zostanie w nocy przekrzyczany z tym chrapaniem;)

paulina, lil, asionek ,co do pampersow to Iwa z poczatku byla na orginalach pampersa potem ze wzgledow ekonomicznych kupilam raz te z lidla i u nas skonczylo sie mega uczuleniem, potem poszlu hagisy w ruch bo jak sa promocje np w tesco to bardzo tanio wychodza i byly super , a jak nie bylo promocji to dady z biedronki kupowalismy i tez mi sie podobaly, choc na noc czasem nie dawaly rady.

a moje dziecko teraz rysuje , a co do spania to od jakiegos tygodnia nie spi juz w dzien chyba ze tak jak synus PAULINY padnie gdzies po drodze. ( ale to sie tylko raz zdarzylo)

made u nas Iwa tez miala bardzo uczuciowe przezwisko jak byla mala ,,wyjec". twoj glonojadek bardzo mi sie podoba:-D

Ostatnia edycja:
Hej
Żyję Kocie,właśnie się budzę.
Paula,ja tych Dada nie trawiłam,już te Lidlowe czasami...ale tak ogólnie to tylko Pampers,nawet Huggis mi nie pasowały.Jakaś dziwna jestem:)
Co do kolek to Ninka miewała i owszem ale ja piersią nie karmiłam.W każdym razie szybko mija i się zapomina:)
Wiola,listonosz Cię już nawiedził?
Libby?

Made hej:)

Kurde...nie mam siły na nic...@nie ma,test ujemny...

Zizi &&&

reklama
jos - :-D jak mój Pan się zjawi, to Ci napiszę sprawozdanko z cc, cobyś wiedziała, czego ewentualnie się spodziewać ;)

Kocurek - wiem, że to moja wina poniekąd :/ powinnam zagnać darmozjada do roboty, a nie pozwolić żeby na okrągło tylko spał i srał :-D a sprawiedliwosc musi być po naszej stronie ! :-p

Asionek - kurde :(( żeby już ten Twój maluszek się tak nie męczył ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry